Tamamen yalan!

Tamamen yalan!

Konyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Giray Bulakı gönderip, yerine Nurullah Sağlamı getirme gibi bir düşüncelerinin olmadığını, bu haberin tamamen asılsız ve gerçek dışı olduğunu açıkladılar

Konyaspor Yönetim Kurulu, dün yerel bir gazetede çıkan ‘Sağlam Sesleri’ başlıklı haber ve içeriği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Birilerinin Konyaspor üzerinden prim yapmasına ve Konyaspor’daki huzuru bozmasına kesinlikle izin vermeyiz” görüşlerine yer verdi.  Konyaspor Yönetim Kurulu, dün yerel bir gazetede ‘Sağlam Sesleri’ başlıklı haber ve içeriğiyle ilgili olarak kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yazılı bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

“Bu tür haberlerin nereden ve nasıl çıktığını anlamamakla beraber hangi amaca hizmet ettiğini tahmin etmek zor olmasa gerek. İç sahada oynadığımız Gaziantepspor maçını kazanmayı çok istemiş olmakla birlikte, takımımızın gününde olmayışı sebebiyle futbolun içinde olan sonuçla sahadan arzu etmediğimiz bir netice ile ayrılmak zorunda kaldık. Bu sonucun ardından kendisini hazine bulmuş gibi hisseden bazı çevrelerin Konyaspor’umuzu yıpratmaya yönelik olarak özel bir çalışmanın içerisine girmiş olduğunu üzüntüyle görmekteyiz. Dün yerel bir gazetede çıkan haberinde bunun bir uzantısını olduğuna inanıyoruz. Özellikle sezonun ikinci devresinde iyi bir performans gösteren, yaşadığı bazı şanssızlıklar nedeniyle bugün puan cetvelinde hak ettiği sıralamada olamayan takımımızın aldığı bir yenilgi sonrası kendisine ve tecrübesine çok güvendiğimiz, uyum içerisinde çalıştığımız Sayın Giray Bulak hocamızı gönderme, görevine son verme veya yerine haberde de ismi geçen Sayın Nurullah Sağlam’ı getirme gibi bir düşüncemiz hiç olmamıştır.
Böyle bir düşünceyi ortaya atanların futbolu günübirlik sonuçlarla yaşadığı ve sağlıklı bir değerlendirme yapma imkanlarının bulunmadığı yadsınamaz gerçeği bu haberde de karşımıza çıkmaktadır. Aynı hayal ürünü haberde Teknik Direktörümüz Sayın Giray Bulak’ın maddi sıkıntı yaşayan kulübümüzde futbolcuların alacaklarının ödenmesi konusunda yönetimimize bir miktar borç para verdiği yalanı da yer almaktadır. Konyaspor Yönetim Kurulu’nun futbolcularına olan yükümlülüklerini yerine getirebilmek adına yaptığı çalışmalar ve bu çalışmaların karşılığını yakından takip eden kişilerin bize göre komik, fakat Konya’nın birlik-beraberliği adına sorgulanması gereken acı bir gelişme olarak gördüğümüz bu tür haberlerle neyi planladıkları, maksatlarının ne olduğunu açıklamaya gerek bile olmadığını düşünüyor ve kendilerinin Konyaspor’umuzdaki huzuru bozmaya, Konyaspor’umuz üzerinden prim yapmasına izin vermeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz.”
Öte yandan, Giray Bulak’ın gönderileceği haberine Konyasporlu taraftarlardan da büyük tepki geldi ve bu tür haberlerin takıma büyük zarar verdiğini, bu tür haberleri yapanların da Konyasporlulakla ilgilerinin bulunmadığını söylediler. Gazetemizi arayan bazı taraftarlar, “Konyaspor’u karıştırmak ve bu tür haberlerle gündem yakalamak bu şehrin kulübüne büyük bir ihanettir.  Bu tür davranışlarla bir yere varamazlar” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
İSTANBUL HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Lig’de, 24. hafta kendi sahasındaki Gaziantepspor yenilgisiyle durumunu kritikleştiren Konyaspor’da, bir günlük izin bitti ve Cumartesi günü deplasmanda oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları dün yeniden başladı. Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen yenileme antrenmanında, Gaziantep maçında oynayan futbolcular düz koşuların ardından tesislerin yolunu tutarken, diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Bugün sabah kondisyon ve öğleden sonra da teknik-taktik çalışacak olan yeşil beyazlılar Çarşamba ve Perşembe günleri taktik çalışacaklar. Yeşil-beyazlılar, İstanbul’a muhtemelen Perşembe günü gidecekler ve hazırlıkları orada Cuma günü yapacakları ter idmanıyla tamamlayacaklar. Konyaspor’da, rahatsızlığı nedeniyle Gaziantep’e karşı formda giyemeyen Serhat Akın, İstanbul’da takımdaki yerini alacak. Koray, Eren, Caner ve Serhat Akyüz’ün tedavileri ise sürdürülmekte. Konyaspor teknik adamlarının, İstanbul Büyükşehir maçında kadroda bir-iki değişiklik yapabilecekleri, takımın hücum gücünü artırmak için Serhat ile birlikte  Da Silva’yı da ilk 11’de oynata bilecekleri ileri sürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.