“Talihsiz bir açıklama”

“Talihsiz bir açıklama”

Torku Konya Selçuk Üniversitesi yönetim kurulu, Başkan Yunus Derebağ'ın öncekigün bir yerel gazetede yayınlanan sözleri ile alakalı olarak açıklama yaptı.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi yönetim kurulu, Başkan Yunus Derebağ'ın öncekigün bir yerel gazetede yayınlanan sözleri ile alakalı olarak açıklama yaptı. Yönetim kurulunun imzasını taşıyan açıklamada “Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü başkanımız Sayın Yunus Derebağ’ın basında yer alan haberleri ile ilgili olmak üzere bilgilendirme açıklaması yapılması gereği duyulmuştur” denilirken “Yapılan açıklamalarda Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan’ ın takımımıza destek vermediği ve teşekkür etmediği şeklindeki açıklamalar talihsiz bir açıklama olarak değerlendirilmiştir.   Sayın Yunus Derebağ'ın ifadelerinin çelişkinin de ötesinde, camiamızı zor durumda bırakabilecek, kabul görmesi mümkün olmayan ifadelerdir.” şeklinde devam etti.

Sarı mavili yönetim açıklamasını şu şekilde sürdürdü, “Bu açıklamalar Yunus Derebağ’ın   şahsi düşüncesi olarak algılanmalıdır. Gençlik ve Spor Genel  Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan’ın Kulübümüze ve Konya sporuna vermiş olduğu destek göz ardı edilemez. Bundan sonra da vereceği desteklerle Konya sporu her branşta Konya'yı en üst liglerde temsil etmeye devam edecektir. Kaldı ki, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, özellikle de göreve geldiğinden bugüne kadar, Konya'ya ve spor  kulüplerine yaptığı hizmet ve destek ortadayken, böyle bir demecin son derece talihsiz bir demeç olduğunun altını çizmek istiyoruz.”

Yönetim kurulu açıklamasında ayrıca yeni döneme dair sinyallerde verilirken, Hakan Faydasıçok önderliğinde kongre sonrasında yeni bir dönemin başlayacağının altı çizildi, “Hakan Faydasıçok önderliğinde 07.06.2014 tarihinde yapılacak Olağan Üstü Genel Kurulda Konya’nın önde gelen sanayici ve iş adamlarının desteği ile yeni bir yönetim oluşturma çalışmaları devam etmektedir.  Bu vesile ile Konyanın beko Basketbol liginde ki takımının önümüzde ki sezonda 7 den 70'e her kişi tarafından sevilen desteklenen bir takım olması için çaba gösterilecektir. Bu takım Konya’ nın takımıdır. Herkes taşın altına elini koyması gerekmektedir. Bu konuda önümüzdeki süreçte Gençlik ve spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, Selçuk Üniversitesi, Konya Şeker Fabrikası  ilgili kamu kurum ve kuruluşları, odalar ve borsalar ziyaret edilmek suretiyle destek arayışları devam edecektir. Birlik ve beraberliğimizi devamı açısından herkesten ilgi ve destek bekliyor Konya kamu oyuna saygılar sunuyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum