Takım yönetimi bekliyor

Takım yönetimi bekliyor

Anadolu Selçukspor 15 Temmuz'da takım Konya'da Tevfik Lav Tesisleri'nde topbaşı yapacak. Yönetimin belli olmasının ardından Anadolu Selçukspor'un kamp programının belli olması bekleniyor.

Anadolu Selçukspor 15 Temmuz'da takım Konya'da Tevfik Lav Tesisleri'nde topbaşı yapacak. Yönetimin belli olmasının ardından Anadolu Selçukspor'un kamp programının belli olması bekleniyor.

OYUNCULAR DA YÖNETİMİ BEKLİYOR

Yönetimin belirlenmesinin ardından takımın kurulma süreci başlayacak. Takımda görev alan mevcut oyuncular sözleşmesi bitmiş durumda bu oyuncuların sözleşmelerinin yenilenmesi için de olağanüstü genel kurulun yapılması bekleniyor. Genel kurul sonrası teknik heyet ile yapılacak istişarenin ardından takıma gerekli takviye yapılacak.

GÜÇLÜ KADRO KURULACAK

Pilot takım misyonunu daha da artırmak için takım hedefi yükseltilecek. Takımın genç oyuncu yetiştirme misyonunun yanı sıra PTT Birinci Lige yükselmek için de çaba gösterilecek. Bu çalışmanın kapsamında bütçede ciddi bir artış yapılması bekleniyor.

GÜÇLÜ RAKİPLERLE MÜCADELE EDECEK

Beyaz Grupta mücadele etmiş ve ligi 38 puanla  12. sırada tamamlamıştı. 36 takımın Kırmızı ve Beyaz olmak üzere ikiye ayrıldığı sistemde ekibimiz Anadolu Selçukspor, Beyaz Grup’ta yer aldı. Hedefini PTT 1.Lig olarak belirleyen yeşil-beyazlıları, yeni sezonda güçlü rakipler bekliyor. Hala sezon planlaması yapmayan ve transfer çalışmalarına başlamayan Anadolu Selçukspor’un grubundaki takımlar şu şekilde; Büyükçekmece, Karagümrük, İstanbulspor, Anadolu Üsküdar, Kocaeli Birlikspor, Pendikspor, Bucaspor, Fethiyespor, Nazilli Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Hacettepe, Keçiörengücü, Sivas Belediyespor, Amed Sportif, Kahramanmaraşspor, Ofspor, BB Erzurumspor. Bu ligin diğer grubu Kırmızı Grupta ise  şu ekipler yer alıyor: 1461 Trabzon, Aydınspor 1923, Bugsaş Spor A., Etimesgut Belediyespor, Eyüpspor, Gümüşhanespor, Hatayspor, İnegölspor, Karşıyaka, Kastamonuspor 1966 Kayseri Erciyesspor, Kırklarelispor, Menemen Belediyespor, MKE Ankaragücü, Niğde Belediyespor, Sarıyer, Tokatspor Tuzlaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.