Taha, Ramazan akşamlarında hemşerileriyle buluştu

Taha, Ramazan akşamlarında hemşerileriyle buluştu

Meram Belediyesi tarafından tarihi Meram Köprüsü'nde düzenlenen Ramazan akşamları etkinliklerinin dünkü konuğu, kendisi de bir Meramlı olan Taha'ydı

Meram Belediyesi tarafından tarihi Meram Köprüsü'nde düzenlenen Ramazan akşamları etkinliklerinin dünkü konuğu, kendisi de bir Meramlı olan Taha'ydı.   Sanatçı okuduğu ilahilerle ve hoş sohbetiyle Konyalılar'a güzel bir gece yaşattı.

Meram'da Ramazan Akşamları etkinliklerinin Cuma ve Cumartesi günleri Teravih Namazı sonrası devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Vatandaşlarımızın hoş bir vakit geçirebilmesi için İbrahim Sadri'nin şiir dinletisiyle başlattığımız etkinliklerimizin geçen akşam ki konuğu, kendisi de Meramlı olan ve sevdiğimiz sanatçı Taha oldu. Programlarımız Cuma ve Cumartesi akşamları Teravih Namazı sonrası tarihi Meram Köprüsü'nde devam edecek. Yüce Rabbimiz, birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayını tamamlamayı nasip etsin" dedi.

Kendi memleketinde konser vermekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Taha, okuduğu birbirinden güzel ilahilerle büyük beğeni topladı. 

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, verdiği konser ve hoş sohbetiyle Konyalılar'a güzel bir gece yaşatan Taha'ya günün anısına hediye verdi. Sevilen sanatçı da Başkan Kalaycı'ya "Efendimiz" albümünü takdim etti.

Meram'da Ramazan Akşamları'nın önümüzdeki haftaki konukları ise Hasan Sağındık ile Umut Mürare olacak.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.