Taha Akyol: Öcalan hidayete mi erdi?

Taha Akyol: Öcalan hidayete mi erdi?

Bir televizyon programına katılan Başbakan Erdoğan İmralı'daki koşullar hakkında açıklamalarda bulunarak "Öcalan'a verdiği vereceğim budur" dedi.

Geçtiğimiz aylarda gündeme oturan terörist başı Abdullah Öcalan'a televizyon verilmesinin ardından Başbakan Erdoğan'dan İmralı koşulları ile ilgili açıklama geldi. "Öcalan'a televizyonu ben verdirdim" diyen Başbakan Erdoğan, Öcalan'a verip vereceğinin bu olduğunu kaydetti.

Kanal D ve CNN Türk'te canlı olarak yayınlanan programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan çözüm sürecine yönelik açıklamalarda da bulundu.

"ÖCALAN HİDAYETE Mİ ERDİ"

Gazeteci Taha Akyol'un ''Öcalan hidayete mi erdi de ne oldu bir anda?" sözleri üzerine Erdoğan ''Kimsenin hidayetinin kapalı olduğunu kimse söyleyemez" dedi ve açıklamalarına şöyle devam etti: "11,5 metrekarelik bir odası var. Bu radyo meselesi karşısında ben Adalet Bakanıma dedim ki, 'Niye radyo, bunu televizyona dönüştürelim' dedik. Kendilerine 12 kanallı televizyon verdik. Kendisini hayata dahil ettik. Orada kendi takımını da izliyor Türkiye'yi de izliyor.

"BENİM VERDİĞİM VERECEĞİM BUDUR"

Jimnastik noktasında haftada 3 gün dediler. Ben dedim ki 'Niye 3 gün, her gün 1 saat yapsın' dedim. Arkadaşlarıyla günaşırı görüşüyordu ben 'her gün 1'er saat yapsın' dedim. Bu oradaki insanın yaşam koşullarını değiştirmesi açısından önemlidir. Benim verdiğim vereceğim budur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.