T. Konyaspor telafi edecek!

T. Konyaspor telafi edecek!

Pazartesi günü iç sahada Elazığspor'a 3-2 yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan yeşil-beyazlılar, hafta sonunda oynanacak Gençlerbirliği maçını kazanarak, Elazığ yenilgisini telafi etmenin çabasını gösterecek. Kartal'da gözler Gençler maçına

Torku Konyaspor’da gözler, Pazar günü Başkent deplasmanında oynanacak Gençlerbirliği maçına çevrildi. İkinci yarının 4. haftasında, seyircisi karşısında çıktığı Elazığspor maçının ardından yenileme antrenmanıyla çalışmalara start veren Kartallar, dün de öğleden sonra teknik-taktik çalışma gerçekleştirdi.  Bugün  ve yarın taktik çalışacak olan Torku Konyaspor Ankara’ya Cumartesi günü öğleden sonra gidecek. İkinci yarıda, iç sahada ilk yenilgisini alan Torku Konyaspor’da, Gençlerbirliği maçının planları galibiyet üzerine yapılıyor. Düşme tehlikesi yaşayan rakibini sahasında yenerek galibiyetle yeniden buluşmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da Ali Turan dışında sakat ve cezalı futbolcu bulunmamakta.

3 GOLLÜ 4. MAÇ
Teknik direktör Mesut Bakkal ile 6. maçına çıkan Torku Konyaspor, ligin ikinci yarısında ilk kez kalesinde 3 gol gördü. Daha önce Fenerbahçe maçını 2-1 kaybeden Kartallar, Kayserispor ile 0-0 berabere kalmış, Eskişehirspor ve Kasımpaşa maçlarında 1’er gol yemişti.. Yeşil-beyazlılar, Sivasspor’u ise, net bir skorla 3-0 yenmişti. Konyaspor, daha öncede Gaziantepspor, Beşiktaş, Karabükspor maçlarında kalesinde 3 gol görmüştü.

EN GOLLÜ 3. HAFTA
Süper ligde, 21. hafta, 17. haftayla birlikte 30 golle en çok gol atılan 3.hafta oldu. Ligin başından buyana takımlar en gol golü 9.haftada attılar.  Bu haftada 34 golle sezonun rekoru kırıldı. 9. haftayı 32 golle 15. hafta izledi. 17 ve 21. haftalarda da takımlar rakip fileleri toplam 30’ar kez havlandırdı. Süper ligde, en az gol ise, 16 golle 7. hafta da atıldı.  Ligde 26 puanla 11. sırada yer alan Torku Konyaspor, sezon başından buyana 31 gol attı ve 32 gol yedi.. Kartallar eksi 1 averaja sahip bulunmakta. Ligde en çok gole 48 golle Fenerbahçe, en az golü 14 golle Kayserispor atarken, en az golü 17 golle Galatasaray, en çok golü de 35 golle Erciyesspor yedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.