Suriyelilerle Mahalleli Arasında Gerginlik: 2 Gözaltı

Suriyelilerle Mahalleli Arasında Gerginlik: 2 Gözaltı

Şanlıurfa’da kızlara sözlü tacizde bulunduğu ileri sürülen Suriyeliler ile mahalleli arasında gerginlik çıktı. Çıkan gerginliğe polis müdahale etti, 2 Suriyeli gözaltına alındı.    Şanlıurfa’nın Bamyasuyu Mahallesi'nde...

Şanlıurfa’da kızlara sözlü tacizde bulunduğu ileri sürülen Suriyeliler ile mahalleli arasında gerginlik çıktı. Çıkan gerginliğe polis müdahale etti, 2 Suriyeli gözaltına alındı.

    Şanlıurfa’nın Bamyasuyu Mahallesi'nde Suriyeliler ile mahalleli arasında gerginlik çıktı. Kızlara sözlü tacizde bulunduğu öne sürülen 2 Suriyeli ile mahalleli arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polisler, gerginliği sonlandırırken Suriyeli 2 kişi gözaltına alındı. Mahalleli, Suriyelilerin sürekli bayanları rahatsız ettiğini öne sürerek yetkililerin mülteci sorununa çözüm bulmasını istedi.

    2 SURİYELİ CESEDİ BULUNDU

    Öte yandan dün akşam kaybolan Suriye uyruklu 34 yaşındaki Mehssan Sattam'ın cesedi sabah saatlerinde atık suların geçtiği derede bulundu. Sabah saatlerinde Süleymaniye Mahallesi'nden geçen Karakoyun Deresi'nde ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis yaptığı incelemeler sonunda cesedin Suriyeli olduğunu saptadı. Ölüm haberi üzerine dereye gelen yakınları Sattam'ın cesedini görünce gözyaşına boğuldu. Sattam'ın cesedi, polis ve itfaiye ekipleri tarafından halat yardımıyla dereden çıkarıldı ve incelemenin ardından otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

    Şanlıurfa’da 3 gün önce de benzer bir durum yaşanmıştı. Açık alanda Suriyeli bir bayanın cesedi bulunmuş yapılan incelemeler sonucunda cinayetin namus cinayeti olduğu ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili 2 Suriyeli gözaltına alınmıştı. Böylece bir hafta içinde 2 Suriyeli cesedi bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.