Sürat Kargo’ya Şikâyet Yönetimi Ödülü

Sürat Kargo’ya Şikâyet Yönetimi Ödülü

Sürat Kargo, şikâyet yönetimi konusunda kargo sektörü şampiyonu oldu. Marketing Türkiye Dergisi, Marketing Management Institute, şikayetvar.com ve Method Research işbirliğinde gerçekleştirilen 'Alfa Awards', Türkiye’de Online Şikâyet Yönetimi...

Sürat Kargo, şikâyet yönetimi konusunda kargo sektörü şampiyonu oldu.

Marketing Türkiye Dergisi, Marketing Management Institute, şikayetvar.com ve Method Research işbirliğinde gerçekleştirilen 'Alfa Awards', Türkiye’de Online Şikâyet Yönetimi konusunda düzenlenen ilk yarışma özelliğini taşıyor. Söz konusu ödül için www.sikayetvar.com sitesine gelen şikâyetler üzerinden araştırma yapıldı. 10 farklı sektörde faaliyet gösteren 250’den fazla marka arasında şikayeti en hızlı çözenler seçildi.

Ödüller, Swissotel’de gerçekleşen İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nde verildi. Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı’ya ödülünü Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu verdi. Ocakoğlu, bu esnada yaptığı konuşmada, "Sürat Kargo adı gibi süratli olduğunu gösterdi’." dedi. Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı da "Ödülü müşterilerimize verdiğimiz değerin bir sonucu olarak aldık. Biz müşterilerimizi bir operatör soğukluğu ile değil, canlı müşteri temsilcilerimiz ile karşılıyoruz ve bunun karşılığını alıyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.