Sürat Kargo hizmet ağını genişletiyor

Sürat Kargo hizmet ağını genişletiyor

Sürat Kargo Bölge Müdürü Musa Yıldırım, Bölge Satış Sorumlusu Ali Aşkın ve İnsan Kaynakları Müdürü Ömer Battır Gazetemize ziyaret düzenleyerek Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Çetin Oranlı ile bir

Sohbet sırasından Sürat Kargo’nun hizmetlerinden bahseden Musa Yıldırım, Sürat Kargo’nun son iki yıl alt yapısını tamamlayarak hizmet ağını genişlettiğini söyledi. Toplam 20 şubede hizmet verdiklerini belirten Sürat Kargo Bölge Müdürü Musa Yıldırım, “Sürat Kargo Konya Bölge Müdürlüğü olarak, Nevşehir, Karaman, Kırşehir, Aksaray, Niğde ve büyük ilçeler dahil toplam 20 şubede vatandaşlara hizmet veriyoruz. 7 yıllık geçmişimizle vatandaşlara kargoda hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Sürat Kargo olarak 3 bin 500 çalışan personelimiz, 505 şubemiz ve bin 250 araç filomuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza kaliteli hizmet vermek için bin 50 noktaya da mobil hizmet veriyoruz. Ülkemizin ve bölgemizin en ücra yerlerine kadar hizmet ağımızı genişletmeye çalışıyoruz” deyi konuştu. Çevre dostu poşet uygulamasına geçtiklerini de dile getiren Musa Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı: “İnsan yararına olan her şeyi yapmak istiyoruz. Çevremize zarar vermekten kaçınıyoruz. Yine müşterilerimiz için kapıda ödeme uygulamasına geçtik. İnsanlar kapıda ödeme uygulamasından kredi kartıyla da ödeme yapabilecekler. Ayrıca biz 228 ülke ile kendi ülkemiz arasında kargo hizmeti sunuyoruz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne her gün sefer başlattık. Biz vatandaşlara hizmetin en kalitesini götürmek için hizmet ağımızı genişletiyoruz.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin Oranlı ise Sürat Kargo Bölge Müdürü Musa Yıldırım, Ali Aşkın ve Ömer Battır’a teşekkür ederek, çalışmalarından başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.