Süper’de zirve alev aldı

Süper’de zirve alev aldı

Süper Grup’ta zirve yarışı giderek hızlanıyor. Sanayispor’u 2-1 mağlup eden Medaş Tek Meramspor, puanını 35’e çıkartırken, Telekom’u tek golle geçen Muhasebe ise 34 puana yükseldi

Amatör Küme Süper Grup’ta heyecan her gecen hafta giderek tırmanıyor. Guruba dahil dün oynanan karşılaşmalarda zirve takımları kazanmaya devam etti. 2 Nolu Saha’da oynanan ilk maçta Medaş Tek Meramspor, Sanayispor’u 2-1 mağlup ederek zirve yarışından kopmadı ve puanını 35’e çıkartarak yolunda emin bir adım daha attı. Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Sanayi, 10. dakikada Mustafa’nın attığı gole 1-0 öne geçti. İlk yarısı bu skorla biten maçın ikinci yarısına Medaş golle başladı. 46. dakikada tecrübeli futbolcusu Timur ile eşitliği yakalayan Medaş, bu golden sonra ataklarının hızını artırdı. Galibiyet golüne 79. dakikada Ahmet’le ulaşan Medaş, karşılaşmayı 2-1 kazanarak altın değerinde bir üç puan aldı.
Günün ikinci maçında ise yine zirve hesapları yapan Muhasebe Gençlerbirliği ile Telekomspor karşı karşıya geldi. Zorlu maçı 1-0 kazanmasını bilen Muhasebe aldığı galibiyetle puanını 34’e çıkarttı ve yarışta var olduğunu bir kez daha gösterdi. Maça etkili başlayan Muhasebe, aradığı golü bulmakta gecikmedi ve henüz 8. dakikada Ferhat ile 1-0 öne geçti. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. Maçın ikinci yarısı ise bir orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Karşılıklı ataklarda rakiplerin dikkatli savunmalarını geçmeyi başaramayan taraflar ikinci yarıda fileleri havalandıramadı. Karşılaşmayı muhasebe 1-0 kazanmasını bildi.

MEDAŞ: 2 SANAYİSPOR: 1
SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: Hasan Ertugan, Ahmet Canay, Gökhan Özsoy.
MEDAŞ TEK MERAMSPOR: Mustafa, Ahmet, Hasan, İbrahim, Taner, Hasan Hüseyin, Mücahit (Ebu Bekir), Harun, Ömer (Tuğrul), Timur, Serkan (Yavuz).
SANAYİSPOR: Fatih, Ahmet, Erdal, Ömer, Abdullah (Olcay), Mustafa, Kemal, Yalçın (Cavit), Suat, Muzaffer, Gökhan.
GOLLER: Dk 10 Mustafa (Sanayispor). Dk 46 Timur, Dk 79 Ahmet (Medaş Tek Meramspor).

MUHASEBE: 1 TELEKOMSPOR: 0
SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: İ. Alper Gümüş, Mustafa Kazan, Murat Bardakçı.
MUHASEBE GENÇLERBİRLİĞİ: Ali İhsan, Ahmet, Metin, Hayri, Selim, Hüseyin, Rıdvan (Muhammet), Caner, Muzaffer, Kemal, Ferhat (Mehmet).
TELEKOMSPOR: Hasan, Yunus (Ömer), Ahmet, Mesut, Sergen, Şefik, İdris, Fatih, Adem, Sadık, Hakan.
GOL: Dk 8 Ferhat (Muhasebe Gençlerbirliği).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.