Süperde şampiyon Ereğlispor

Süperde şampiyon Ereğlispor

 Evinde Gölyazı Belediyespor’u 5-1 mağlup eden Ereğlispor Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Gölyazı Belediyespor ise BAL’dan gelecek takımla play-off maçına çıkacak.

Konya Süper Amatör Lig’de 22.hafta maçları oynandı. Oynanan maçlarla Süper Amatör Lig’de normal sezon tamamlandı. Ligde  Ereğli Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta şampiyon belli ve play offa gidecek takım belli oldu. Evinde Gölyazı Belediyespor’u 5-1 mağlup eden Ereğlispor, şampiyon oldu ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Gölyazı Belediyespor ise Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’den gelecek takım ile play-off maçına çıkacak.

BURAK ELMASTAŞ 3 GOL ATTI

Dün evinde Gölyazı Belediyespor’u ağırlayan Ereğlispor rakibini 5-1 mağlup etti. Yaklaşık 5 bin kişinin takip ettiği mücadelede yeşil-beyazlılar 90 dakika boyunca Gölyazı’ya karşı üstün bir mücadele sergiledi. Yeşil-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Burak Elmastaş (3), Bate ve Nava kaydetti.

 3 MAÇ OYNANDI

Süper Amatör Lig’de dün 3 maç oynandı. 3 maç ise takımlar ligden çekildiği için takımlar hükmen galip geldi. Yeni Doğanhisarspor, Yeni Emirgazi Belediyespor ve Ülkümspor ligden çekildiği için Ilgın Belediyespor, Öntur Havzanspor ile Çatalhüyük Çumra Belediyespor haftayı hükmen galibiyetle kapatarak sezonu noktaladı. Ligde dün oynanan 3 maçta alınan sonuçlar şöyle: “ Selçukspor 3-2 Meram Kara Kartallar, Ereğlispor 5-1 Gölyazı Belediyespor, Kadınhanı Belediyespor 3-1 Akörenspor.”

AHMET SÜTCÜ


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum