Süper nefes kesiyor

Süper nefes kesiyor

Amatör Küme Süper Grupta zirve ve kümede kalma mücadelesi nefes kesiyor.

Amatör Küme Süper Grupta 13. hafta maçları geride kalırken alınan sonuçlar zirveyi ve ligin dibini karıştırdı. Haftalardır zirvede tek başına hüküm süren Beyşehir Belediyespor geride kalan haftada Muhasebe Gençlerspor'a 1-0 yenildi. Takipçisi Karapınar Belediyespor ise Akşehir Endüstrispor'u 2-1 yenerek puan farkını 2'ye indirdi. İki ekip yarın erteleme maçında Beyşehir'de karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışında en önemli karşılaşma olan Beyşehir Belediyespor Karapınar Belediyespor maçı yarın saat 13.00'te Beyşehir 75. Yıl Stadında oynanacak. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Karapınar Belediyespor 3-1 kazanmıştı. Beyşehir maçı kazanması halinde puan farkını 5'e çıkartacak.

Karapınar Belediyespor'un sahadan galibiyetle ayrılması halinde ise 1 puan farkla zirveyi rakibinden teslim alacak. Zirvede buyarış yaşınırken ligin dibinde ise ekipler müthiş bir yarış içine girdi. Puanların çok yakın olması küme düşmeme yarışını daha da güçlendirdi. Ligin dibinde bulunan ve 2. yarıya galibiyetle başlayan Derespor kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren İhsaniye Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildi. İhsaniye ekibi haftalar sonra galibiyetle tanışarak  puanını 13 yaptı ve küme düşme potasının bir basamak üzerine çıktı.

Siyah-beyazlı ekip haftalar sonra kazanmanın ve küme düşme hattından çıkmanın moralini buldu. Karapınar Belediyespor'a 2-1 yenilen Akşehir Endüstrispor ise 12 puanda kalarak 10. sıraya  geriledi ve küme düsme hattında yeraldı. Sahasında Kadınhanı Belediyespor'a 2-1 yenilen Kuluspor'da 13 puanda kalarak averajla İhsaniye Gençlerbirliği'nin bir basamak üzerinde yer aldı. Ereğlispor ise ligin yeni ekibi Anadolu Ereğlispor'a 3-0 yenilerek 14 puanda kaldı. Yeşil-beyazlı ekip aldığı yenilgi ile ateş hattından uzaklaşamadı Anadolu Ereğlispor ise aldığı galibiyetle zirveye ortak oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.