Süper Lig'e inanıyorum

Süper Lig'e inanıyorum

Murat Akın: Bucaspor maçında çok değerli bir galibiyet aldık. Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak bizim adımıza önemliydi. Konyaspor olarak ilk iki takım arasından hedefe ulaşacağımıza inanıyorum

Bucaspor karşısında çok değerli bir galibiyet aldıklarını ve ligin zirvesinden kopmadıklarını ifade eden Konyaspor'un Antamlyaspor'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Murat Akın, kalan 16 maçı da en iyi sonuçlarla tamamlayarak ilk 2 takım arasına girip Süper Lig'e yükselmek istediklerini ve bunu da başaracaklarına inandığını söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin yeni oyuncusu Murat Akın, saha zemininin her iki takımında oyununu etkilediğini belirterek başladığı değerlendirmesinde "İyi bir hazırlık dönemi geçirmiştik. Bu çalışmaları maça istediğimiz gibi yansıttığımızı söyleyemeyiz. Ama maça iyi başladık. Rakibe ilk yarı boyunca gol pozisyonu vermedik diyebilirim. Güzel bir golle skor avantajını ele geçirdik. Pozisyonlarımız vardı. Daha fazla gol atabilirdik. İkinci yarıya Bucaspor daha etkili başladı gibi göründü. Ama pozisyonlar bulan taraf yine bizdik. Sonuçta 1-0 kazandık ve 3 puanı aldık. Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak bizim adımıza önemliydi. Bucaspor gibi bu ligin iyi ekiplerinden birine karşı çok değerli bir galibiyet aldık. Zirve yarışından kopmadığımız için mutluyuz. Önümüzde 16 maç var. Bunları en iyi sonuçlarla kapatarak ilk 2 takım arasından Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.