Süper Lig kısmet değilmiş, olmadı!

Süper Lig kısmet değilmiş, olmadı!

Süper Lige yükselmek fırsatını kullanamadıklarını belirten kaleci Ercüment, her şeye rağmen sezon boyunca gösterdikleri centilmence mücadele ile önemli bir başarıya imza attıklarına inandığını söyled

Süper Lig’e yükselmek fırsatını kullanamadıklarını belirten kaleci Ercüment, her şeye rağmen sezon boyunca gösterdikleri centilmence mücadele ile önemli bir başarıya imza attıklarına inandığını söyledi. Sezona başlarken küme düşecek takımlar arasında Konyaspor’un da gösterildiğini ifade ederek değerlendirmesine başlayan Ercüment Kafkasyalı, ”Sıkıntılar belli olmasına rağmen bir günden bir güne bunları bahane ederek arkasına sığınmadık. Biz sadece mücadelemize baktık. İlk haftalar istemediğimiz sonuçlar alsak da sonradan toparlandık ve ligin üst tarafında yer aldık. İkinci yarının ilk 2 haftasında aldığımız yenilgilerden sonra yakaladığımız galibiyet serisi Süper Lig yarışında bizi iddialı duruma getirdi. Ancak Ç.Rizespor maçıyla başlayan dönemde sahamızda oynadığımız 4 maçta yaşadığımız puan kayıpları sonucunda belki de Süper Lig’e doğrudan yükselme şansını kaybettik. Burada bakıldığında genç kadromuzla daha çok para harcayarak, iddialı kadrolar kurarak giren takımların önünde sezonu tamamlamamız başarı olarak değerlendirilebilir. Ama biz Süper Lig hedefine ulaşmayı çok arzu ediyorduk. Kısmet değilmiş olmadı. Ben sezon boyunca ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtan tüm takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi. 

Genç oyuncuların sezon başından itibaren büyük bir yarışın içerisinde yer aldıklarını belirten Ercüment,”Onlar için kolay değil. İlk kez böylesine mücadele gücü yüksek bir ligde yer aldılar. Her şeye rağmen inanılmaz bir performans ortaya koydular ve son maça kadar Süper Lig iddiasının peşinden koştular. Konyaspor belki sportif anlamda hedefine ulaşamamıştır ama bakıldığında birçok genç oyuncuyu kazanmıştır. Bu da ilerleyen senelerde daha az transfer yapılmasına, paranın kulübün kasasında kalmasını sağlarken, alt yapıdaki diğer genç oyuncular içinde itici bir güç olacaktır. Bu anlamda önemli bir iş başarıldı diye düşünüyorum” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.