Süper Grup’ta yeni gözde İhsaniye Gençlerbirliği

Süper Grup’ta yeni gözde İhsaniye Gençlerbirliği

Amatör Küme Süper Grupta şampiyonluk ve kümede kalma mücadeleleri nefes kesen bir şekilde devam ediyor.

Amatör Küme Süper Grupta şampiyonluk ve kümede kalma mücadeleleri nefes kesen bir şekilde devam ediyor. sezona art arda aldığı galibiyetlerle başlayarak dikkatleri üzerine çeken Anadolu Derespor daha sonra büyük bir düşüş içerisine girdi. Daha sonra ise zirve yolunda en yakın rakiplerini yenen Selçukspor bir anda zirveye yerleşti ve adından söz ettirdi. Takımın başına Hakan Yavuz’u getiren İhsaniye Gençlerbirliği ise son haftaların dikkat çeken takımı oldu. Siyah-beyazlı ekip ligin 7. haftasında deplasmanda Karapınar Belediyespor’a 3-0 kaybettiği maçın ardından çıktığı 4 maçı da kazanarak bir anda zirveye ortak oldu. İhsaniye Gençlerbirliği oynadığı bu maçlarda Anadolu Derespor’u 4-0, Ilgınspor’u 2-0, Selçukspor’u 3-1 son olarak da Beyşehir Belediyespor’u 6-1 gibi farklı bir skorla yendi. Siyah-beyazlı ekip aldığı bu sonuçlarla 19 puanla 4. Sıraya yerleşti.

SELÇUK ZİRVEYİ KORUYOR

Süper Grupta zirve Selçukspor’un elinde sarı-lacivertli ekip 28 puanla en yakın rakibi 26 puanlı Ereğlispor’un hemen üzerinde Bölgesel Amatör Lige doğru adım adım ilerliyor. Selçukspor Pazar günü deplasmanda Çatalhöyük Çumra Belediyespor’u 2-1 yendi. Zirve takipçisi Ereğlispor ise Muhasebe Gençlerspor’u 4-1 yendi. Anadolu Derespor da ise düşüş devam ediyor. Anadolu Derespor deplasmanda Bozkır Gençlerbirliği’ne 1-0 yenildi. Zirveyi zorlayan Karapınar Belediyespor ise ligde henüz puanı bulunmayan Yeni Emirgazi Belediyespor’u 7-0 gibi farklı bir skorla yendi. Orta sıralarda yer alan Kadınhanı ve Ilgın ekipleri ise 3-3 berabere kalarak puanları paylaştı.

1.KÜMEDE TOPLU SONUÇLAR

Amatör 1. Küme A ve B Gruplarında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde: A grubu Sarayönüspor- Monivaspor:1-0,  Ars Park Sanayispor - Karapınar Esnafspor:0-4,  Seydişehir Belediyespor - Seydişehir Gücü Belediyespor: 1-4. Havzanspor Bay. B Grubu Yunakspor – Altınekinspor:6-2,  Akşehir Endüstrispor - Cihanbeyli Belediyespor: 1-5,Yeni Doğanhisarspor - Kulu Belediyespor:1-2

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.