Süper Grupta can pazarı

Süper Grupta can pazarı

Süper Grup, hafta sonu bitecek. Küme düşecek 2. takım ise oynanacak son hafta maçlarında belli olacak

Süper Grup, hafta sonu bitecek. Küme düşecek 2. takım ise oynanacak son hafta maçlarında belli olacak. Aynı puana sahip iki ekip Cihanbeyli Belediyespor ve Maliyespor kümede kalma mücadeleleri oynayacak

 

Futbol Amatör Küme Süper Grup’ta 2011 -2012 sezonu hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile sona erecek. Geride kalan haftada Çatalhöyük Çumra Belediyespor şampiyonluğunu ilan etmişti. Kırmızı-yeşilli ekip önümüzdeki sezon tekrar Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek. Çumra ekibi bir önceki sezon BAL’dan düşmüştü. Kırmızı-yeşilli son hafta maçında küme düşmesi kesinleşen Bozkır Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. Çatalhöyük Çumra Belediyespor oynadığı 19 maçta sadece 1 yenilgi aldı. Kalan 18 maçta ise 14 galibiyet 4 beraberlik alan kırmızı-yeşilli bu karşılaşmalarda 56 gol atıp 16 gol yedi ve 46 puan topladı. Grupta 2. sırayı garantileyen Karapınar Belediyespor ise 36 puan topladı.

Yeşil-siyahlı ekip Bölgesel Amatör Ligde oynama hakkı elde etmek için BAL temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ile Play-Off müsabakası oynayacak. Grupta son sırada yer alan Bozkır Gençlerbirliği’nin küme düşmesi kesinleşti.  Küme düşecek 2. takım ise oynanacak son hafta maçlarında belli olacak. Aynı puana sahip iki ekip Cihanbeyli Belediyespor ve Maliyespor kümede kalma mücadeleleri oynayacak. Cihanbeyli Belediyespor deplasmanda Ereğlispor’a konuk olurken Maliyespor ise Selçukspor ile karşı karşıya gelecek. İkili averajda Maliyespor’un üstünlüğü bulunuyor. Maliye ekibi son haftayı galibiyetle kapattığı takdirde kümede kalacak.

2. KÜMEDE PERDE AÇILDI

Futbol Amatör 2. Kümede 2011-2012 sezonu geçtiğimiz hafta oynanan müsabakalarla başladı. 3 grupta oynanan ligde 19 takım mücadele ediyor. A grubunda 7 B ve C grubunda ise 6 takım 1. Kümeye yükselme mücadelesi verecek. Gruplarını lider tamamlayan takımlar direkt bir üst lige çıkarken 2. sıradaki takımlar ise Play-Off maçları oynayacak gruplarda oynanan ilk hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde A grubu: Akşehir Belediyespor- Seyranspor: 1-7, Ilgınspor-Ortaköy Belediyespor: 2-0 Altuntaşspor-Yunakspor: 2-2 Yazla Belediyespor Bay. B Grubu: Negraspor-Seydişehir Belediyespor  0-12, Tümosanspor-Ereğli Şekerspor: 2–6, Y.Emirgazi Belediyespor-Ereğli Gençlikspor: 0-0 C Grubu: Konya Hilalspor-Karacadağ Belediyespor 5-2, Havzanspor-Yeniceoba Belediyespor 2–0 Gölyazı Belediyespor–Altınekinspor: 2-3.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.