Süper Grupta 2.yarı başladı

Süper Grupta 2.yarı başladı

Amatör Küme Süper Grupta 2012-2013 sezonunun 2. yarısı hafta sonu oynanan maçlarla başladı. Ancak grupta bir maç hava muhalefeti nedeniyle iptal oldu.

Amatör Küme Süper Grupta 2012-2013 sezonunun 2. yarısı hafta sonu oynanan maçlarla başladı. Ancak grupta bir maç hava muhalefeti nedeniyle iptal oldu. Zirve yarışında olan iki ekip Beyşehir Belediyespor ve Karapınar Belediyespor Beyşehir'de karşı karşıya gelecekti ancak. Sahanın zemini futbol oynamaya uygun olmadığı için ileri bir tarihe ertelendi. Konya Amatör Süper Grup'ta, Beyşehir Belediyespor, Karapınar Belediyespor maçı zemininin kötü olması gerekçesiyle ertelendi.

Beyşehir'de kar yağışının ardından 75. Yıl Cumhuriyet Stadyumu'nun zemini karla kaplandı. Beyşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla temizlenen sahada incelemelerde bulunan hakem Hulusi Akırşan kötü zemin nedeniyle maçı iptal etti. Grupta diğer maçlar ise oynandı. Ligin son sırasında bulunan Derespor 2. yarıya iyi başlangıç yaparak Muhasebe Gençlerspor'u 3-2 yenerek ligde 2. galibiyetini almış oldu.

Puanını 7 yapan mavi-beyazlı ekip kümede kalma mücadele veriyor. İhsaniye Gençlerbirliği'nde ilk yarıda başlayan düşüş ligin 2. yarısında da devam etti. Siyah-beyazlı ekip deplasmanda Ereğlispor'a 4-2 yenildi. İhsaniye ekibi 10 puanda ve küme düşme hattında kalırken Ereğlispor aldığı galibiyetle rahat bir nefes aldı. Ereğlispor puanını 14 yaptı ve 7. sıraya yükseldi. Küme düşme korkusu yaşayan bir başka ekip olan  Akşehir Endüstrispor ise evinde Selçukspor'u yenerek 12 puanla küme düsme hattının bir basamak üzerine çıktı. Orta sıralarda bulunan iki takımın mücadelesinde ise

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.