Süper Final'de fikstür belli oldu

Süper Final'de fikstür belli oldu

Spor Toto Süper Lig şampiyonu ile Avrupa kupalarına katılacak takımları belirleyecek Süper Finalin fikstür çekimi yapıldi..

Süper Lig şampiyonu ile Avrupa kupalarına katılacak takımları belirleyecek ''Süper Final''in fikstür çekimi yapılıyor. Süper Lig'in 8 Nisan 2012 tarihinde sona erecek 34 haftalık periyodunun ardından başlayacak olan Süper Final Şampiyonluk Gubu'nda ligi ilk 4 sırada bitiren takımlar yer alırken, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda ise ligi 5.,6.,7 ve 8. sırada bitiren takımlar yer alıyor. Şampiyonluk gurubunda Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş UEFA play-off grubunda Sivasspor, Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Bursaspor bulunuyor...

UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak üçüncü takımı belirleyecek ve Süper Final Şampiyonluk Grubu 4'üncüsüyle, Süper Final Avrupa Ligi grubunun 1'incisi arasındaki karşılaşma ise 20 Mayıs 2012 Pazar günü oynanacak.

Süper Final şampiyonluk grubu puan durumu

GALATASARAY 39 FENERBAHÇE: 34 TRABZONSPOR: 28 BEŞİKTAŞ: 28

UEFA Avrupa play-off grubu puan durumu

SİVASPOR: 25 ESKİŞEHİRSPOR: 25 İSTANBUL BŞB: 25 BURSASPOR: 25

UEFA'nın şampiyonlar Ligi'ndeki formatı uygulanıyor. Kulüpler alfabetik sıraya göre çekim sırasına belirleyecek, çekim sırasından sonra fikstür ve rövanş maçları belli olacak. 1. Hafta maçlarının rövanşı 5. hafta, 2. hafta maçlarının rövanşı 6, 3. hafta maçlarının rövanşı 4. hafta oynanacak.

SÜPER FİNAL FİKSTÜRÜ

Trabzonspor: 2

Fenerbahçe: 1

Galatasaray: 4

Beşiktaş: 3

İLK HAFTA MAÇLARI

FB-TS, BJK-GS

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.