Süper 3'lü kalacak mı?

Süper 3'lü kalacak mı?

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, sezonu 42 puanla tamamladıkları için mutlu olduklarını belirtirken, kendisi için yoğun geçecek bir transfer dönemine girdiklerini belirtirken, yeşil beyazlıların hedefinin iskelet yapıyı korumak olduğunu ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Torkuı Konyaspor’da menajer Seyit İçgül sezonu istedikleri bir noktada tamamladıklarını ifade etti.

“BİR ADIM DAHA ÖTESİ”
İçgül takımı gelecek sezon bir adım daha öteye taşımak istediklerini belirterek başladığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Öncelikle ligi 42 puanla bitirdiğimiz için çok mutluyum. Eskişehirspor maçında alınan 1 puan bizim için iyi bir kapanış oldu diye düşünüyorum. Karşılaşmada tek eksik seyirciydi. Seyircisiz karşılaşmalar hazırlık maçı gibi oluyor. Ligde kaldığımız için çok mutluyuz. Biliyorsunuz maçlar Ağustos’un 29’unda başlayacak. O yüzden transfer için çok vaktimiz var. İnşallah Konyaspor’u önümüzdeki sezon bir adım daha ileri taşımak için uğraşacağız.”

“TEMASLAR SÜRÜYOR”
Seyit İçgül, Konyaspor’da en çok merak edilen Djalma Campos, Gekas ve Helb noktasında ise şu açıklamayı yaptı, “Djalma’yı Porto takımı kesinlikle kampa götürmek istediğini belirtti. Eğer başka bir takıma gönderirlerse ilk tercihleri biz olacağız. Djalma ile de görüştüğümüzde kendisi için sıkıntı olmayacağını söyledi. Porto’nun oyuncusu olduğu için belirsizlik var ve kamptan sonra durum netleşecek. Hleb’le yüzde 90 anlaşacağız. Gekas’ın durumu belli değil. Kendisiyle bazı görüşmelerimiz oldu. Şu anda Dünya Kupası’na gidiyor ve geldiğinde tekrar konuşacağız. Hafta içi hocamızla konuşacağız ve iç transferde kimlerin gidip kimlerin kalacağını netleştireceğiz”.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.