Süper 19'da zirve Ereğli'nin

Süper 19'da zirve Ereğli'nin

Amatör Küme U19 ligi Süper Grupta 6. hafta maçları geride kalırken Demirspor’u 1-0 yenen Ereğlispor haftayı lider tamamladı. Demirspor ise aldığı yenilgi ile 3. sıraya geriledi.

Amatör Küme U19 ligi Süper Grupta 6. hafta maçları geride kalırken Demirspor’u 1-0 yenen Ereğlispor haftayı lider tamamladı. Demirspor ise aldığı yenilgi ile 3. sıraya geriledi. Maç eksiği bulunan Tümosanspor ise Ereğli Şekerspor'u 4-3 yenerek zirve takibini devam ettirdi.  Tümosanspor ertleme maçında Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mavi-beyazlı ekip bu maçı kazandığı takdirde grup liderliğine yükselecek. Akşehir Endüstrispor sahasında Selçuklu Belediyespor'a 4-0 gibi farklı bir skorla yenildi. Mavi-beyazlı ekip gruptaki 2. maçını kazanarak puanını 6 yaptı. İhsaniye Gençlerbirliği'nin maç yapmadığı haftada Karapınar Belediyespor sahasında Çatalhüyük Çumra Belediyespor'a 2-0 yenildi. Kırmızı-yeşilli ekip bu galibiyeti ile ilk 3 puanını almış oldu.

HAVZAN İLK YENİLGİSİNİ ALDI

Amatör Küme U19 ligi A Grubu lideri Havzanspor ilk yenilgisini geride kalan haftada aldı. Konya 1907spor'a 3-0 yenilen mavi-beyazlı ekip 13 puanda kaldı ve averajla liderliğini korudu. Kuluspor'u 2-1 yenen Cihanbeyli Belediyespor ise averajla 2. sırada haftayı tamamladı. Havzan'ı yenen 1907spor ise 12 puanla 3. sırada yer aldı. Cihanbeyli Belediyespor ve Konya 1907spor  karşı karşıya gelecek.  Grupta Hilalspor ise ligden çekilen Sarayönü Belediyespor karşısında hükmen kazanarak ilk galibiyetini aldı.

SELÇUKSPOR TUTULMUYOR

matör Küme U19 ligi B Grubu lideri Selçukspor yoluna dolu dizgin devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip Yolspor'u 4-1 yenerek puanını 18 yaptı ve en yakın takpçisi ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkarttı. Grupta Ilgınspor ise Muhasebe Gençlerspor'u 4-0'lık skorla geçti. Grubun son maçında ise Karapınar Esnafspor deplasmanda Yeni Emirgazi Belediyespor'u 6-0 yendi. Karapınar ekibi puanını 8 yaptı ve haftayı 3. sırada tamamladı. Yeni Emirgazi Belediyespor ise 4. sırada haftayı tamamladı. Ilgınspor'a yenilen Muhasebe Gençlerspor ise grubun son sırasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.