Sultanlar’da galibiyet hesapları

Sultanlar’da galibiyet hesapları

Sezonun ikinci etabına kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş yenilgisi ile başlangıç yapan Ereğli Belediyespor, Cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden İller Bankası ile oynayacağı maça odaklandı.

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde sezonun ikinci yarısına evinde Beşiktaş mağlubiyeti ile başlangıç yapan temsilcimiz Ereğli Belediyespor’da gözler Cumartesi günü Ankara’da oynanacak İller Bankası karşılaşmasına çevrildi. Ligin 2. haftasında iç sahada oynanan maçta güçlü rakibine 3-1 mağlup olan Yeşil-Beyazlı ekip, rakibinden rövanşı almanın planlarını yapıyor. Antrenör Ata Onar yönetiminde zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksik bildirildi.  Başkent’ten puan ya da puanlarla dönmek isteyen temsilcimizde herhangi bir eksik bulunmuyor.

İller Bankası’nın ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu belirten Ahmet Ata Onar, “Bu hafta deplasmanda oldukça zorlu bir maç bizleri bekliyor. Amacımız Ankara’dan puan ya da puanlarla dönmek. İnşallah Konya’ya mutlu bir haberle döneriz. Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz maçları kazanıp şu an bulunduğumuz yerden daha iyi bir noktada sezonu tamamlamak istiyoruz”” diye konuştu. Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nin 13. haftasında Cumartesi günü Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda oynanacak İller Bankası-Ereğli Belediyespor karşılaşması saat 13.30’da başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.