Sultanlar Yeşilyurt’u ağırlıyor

Sultanlar Yeşilyurt’u ağırlıyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele veren Ereğli Belediyespor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde saat: 13.30da Yeşilyurt ile karşı karşıya gelecek.

Ligde kötü günler geçiren Yeşil-Beyazlılarda Taylandlı oyuncular dışında eksik yok. Yeşilyurt maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Geçen hafta deplasmanda Nilüfer Belediyespor’a mağlup olmuştuk. Bu hafta kendi sahamızda Yeşilyurt’u ağırlayacağız. Bu maçı kazanarak geçen haftaki mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Takımda moraller yüksek. Seyircimizin de desteği ile rakibimizi buradan puansız göndereceğiz” dedi.

Ereğlili voleybol severleri bu maça beklediklerini ifade eden kulüp başkanı Fethi Ertekin ise “Takımımız son haftalarda kötü sonuçlar alıyor. Ancak bu sezon sonuna kadar böyle devam etmeyecek. Bugün kendi evimizde Yeşilyurt’u ağırlayacağız. Zor bir maç olacak. Takım olarak galibiyete şartlanmış durumdayız. Ereğlili voleybol severlerden bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Onların verecekleri destek ile rakibimizi yeneceğiz ve ligde tekrar çıkışa geçeceğiz” dedi.
Öte yandan ligin 6. haftasında bugün oynanacak maçların programı ise şöyle: 13.30 Konya Ereğli Belediyesi-Yeşilyurt (Ereğli), 13.30 İller Bankası-Galatasaray (Selim Sırrı Tarcan), 13.30 Beşiktaş-Eczacıbaşı Zentiva (Akatlar), 15.00 Fenerbahçe Acıbadem-Karşıyaka DYO (TVF 50. Yıl), 17.30 Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Ankaragücü (TVF 50. Yıl)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.