Sultanlar perdeyi yarın açıyor

Sultanlar perdeyi yarın açıyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor 2011-2012 sezonunu yarın oynayacağı İBA Kimya TED Kolejliler maçı ile açacak

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor 2011-2012 sezonunu yarın oynayacağı  İBA Kimya TED Kolejliler maçı ile açacak. Ereğli Atatürk Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak. Müsabakayı Arzu Emiroğlu Mustafa Çoban hakem ikilisi yönetecek.Teledünya Türkiye Kupasında üçte üç yapıp grup birincisi olarak 2. tura geçen yeşil-beyazlılar,  sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin sezona galibiyetle başlamak istediklerini ifade ederek, “Teledünya Türkiye Kupasında ikinci tura yükselmemiz, ligdeki ilk maçımız olan TED Kolejliler maçını kazanmamızla bir anlam kazanacak. Taraftarımız önündeki bu maçı kazanabilmek için hazırız. Hiçbir eksiğimiz bulunmuyor. Oyuncularımızın morali yerinde, taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Benim en büyük üzüntüm, Konya’yı ve Ereğli’yi en üst düzeyde ve en iyi şekilde temsil eden bu takıma kimsenin sponsor olmaya yanaşmaması. Çeşitli girişimlerde bulunduk, Fakat bu girişimlerimiz karşılıksız kaldı.  Biz yine kendi imkanlarımızla yolumuza devam edeceğiz ve ligde de kupada da başarılı sonuçlara imza atmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Aroma Bayanlar Birinci Liginde bu yıl Beşiktaş, Eczacıbaşı Vitra, Ereğli Belediye, Fenerbahçe Universal, Galatasaray Medical Park, IBA Kimya TED Kolejliler, İller Bankası, MKE Ankaragücü, Nilüfer Belediye, Pursaklar Belediye, Vakıfbank Türk Telekom ve Yeşilyurt takımları mücadele edecek.  Ligde bugün ve 2. hafta oynanacak maç programı şu şekilde: 16:00 Ankaragücü - Yeşilyurt (TVF Başkent), 18:00 İller Bankası - Pursaklar Voleybol İhtisas (TVF Başkent), 18:30 Fenerbahçe - Galatasaray Medical Park (Burhan Felek), 15:00 Ereğli Belediye - İBA Kimya TED Kolejliler (Konya Ereğli)

 

16 Ekim Pazar: 16:00 Pursaklar Voleybol İhtisas - Ereğli Belediye (Ankara Pursaklar)

 

15:00 Beşiktaş - Eczacıbaşı Vitra (Akatlar), 13:00 Galatasaray Medical Park - Ankaragücü (Burhan Felek), 16:00 Yeşilyurt - İller Bankası (Yeşilyurt) (Merhaba)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.