Sultanlar ligde umduğunu bulamadı

Sultanlar ligde umduğunu bulamadı

Geçtiğimiz sezon büyük bir başarılı ile Aroma Bayanlar Voleybol birinci ligine yükselen Ereğli Belediyespor bu sezon ligde umduğunu bulamadı.

2007-2008 sezonunda gösterdiği üstün başarı ile Aroma Bayanlar Voleybol Birinci ligine yükselen ardından 2008-2009 sezonunda ortaya koyduğu başarılı performansı ile Avrupa Voleybol Konfederasyonu kupasına katılma hakkın kazanan Ereğli Belediyespor bu sezon oldukça zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz sezon yakaladıkları başarı grafiğinin altında bir görüntü sergileyen Ereğli Belediyespor maddi imkansızlıklarla boğuşurken Tayvanlı oyuncusu Wilawan Bayanlar Voleybol liginde en skorer isim oldu. Bayanlarda 4. Hafta sonunda oluşturulan en iyi oyuncular değerlendirmesinde en skorer oyuncu Ereğli Belediyesi’nden Apinyapong Wilavan oldu. Taylandlı oyuncu bu hafta 44 sayı üretti. İşte 4. haftanın en iyi oyuncuları En skorer: Apinyapong Wilavan (Ereğli Belediye) (44) En iyi servis atan: Nilay Ozek (Ankaragücü) (5) En iyi manşet: Blom Alice (Fenerbahçe Acıbadem) (%75.00) En iyi smaçör: Apinyapong Wilavan (Ereğli Belediye) (37) En iyi blok yapan: Krsmanovic Natasa (Galatasaray)(8) En iyi pasör: Arzu Göllü (Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom)( % 56,25)

Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde Fenerbahçe Acıbadem, 2. devrenin 4. haftasında da (15. hafta) yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Sarı-lacivertli ekip, bu hafta Yeşilyurt’u 3-0 yenerek set kaybı yaşamadan puanını 45’e çıkardı. Puan tablosunda ilk 4 isim değişmezken, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom 2, Eczacıbaşı Zentiva 3. ve Galatasaray 4. sırada yer aldı. Geçen hafta 5. sırada bulunan İller Bankası, 6. sıradan takipçisi Beşiktaş’ı Ankara’da konuk etti. Son derece çekişmeli geçen karşılaşma, siyah-beyazlı ekibin 3-2 üstünlüğüyle tamamlandı. Böylece Beşiktaş, bu hafta tekrar 5. sıraya yükseldi. 

Ligde, 15. hafta maçlarında alınan sonuçlar, son puan durumu ve 16. hafta maç programı şöyle: 15. hafta sonuçları: Eczacıbaşı Zentiva-Konya Ereğli Belediye (3-1) İller Bankası-Beşiktaş (2-3) Bursa Nilüfer Belediye-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (0-3) Galatasaray-Beylikdüzü (3-0) Karşıyaka DYO-Ankaragücü (1-3) Yeşilyurt-Fenerbahçe Acıbadem (0-3) 16. hafta programı: 20 Şubat Cumartesi: 17:30 İller Bankası-Karşıyaka DYO (TVF Başkent) 13:30 Beşiktaş-Galatasaray (Akatlar) 15:00 Fenerbahçe Acıbadem-Ankaragücü (TVF 50. Yıl) 18:00 Beylikdüzü-Eczacıbaşı Zentiva (TVF 50. Yıl) 14:30 Konya Ereğli Belediye-Bursa Nilüfer Belediye (Konya Ereğli) 23 Şubat Salı: 17:30 Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Yeşilyurt (TVF 50. Yıl)
ZÜLEYHA ÖNAL
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.