Sultanlar lideri bekliyor

Sultanlar lideri bekliyor

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde 13. hafta heyecanı yarın oynanacak maçlarla yaşanacak

Lig'de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, zorlu haftada lig lideri  Vakıfbank'ı konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını dün tamamlayan temsilcimiz, bugün yapacağı ter idmanının ardından kampa giererek lider karşısına çıkacağı zorlu sınavın saatini beklemeye başlayacak. Ereğli Atatürk Salonu'nda oynanacak olan maç yarın saat 13.00'de başlayacak. Karşılaşmayı E. Tezer, F. Yayla ve S. Koçer hakem üçlüsü yönetecek.
Lig'in ikinci yarısına  Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi yenilgisi ile başlayan  Ereğli Belediyespor, lider karşısında evinde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak kazanmak istiyor. Ereğli Belediyespor'da önemli bir eksik bulunmuyor. Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, yaptığı açıklamada tüm taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini söyledi. 2. yarıya iyi başlayamadıklarını ve büyük bir morale ihtiyaçları olduğunu ifade eden Çayır; “Evimizde oynamanın getireceği avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Biz ekip olarak buradan lideri eli boş göndermek için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini yansıtacağız. Bunu başarmak için taraftarlarımızın bize vereceği desteğe ihtiyacımız olacak. Ounun için yarın tüm Ereğlili spor severleri yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
13.hafta programı: 27 Ocak Pazar: 13:00 İstanbul (Burhan Felek) Galatasaray Daikin-İBA Kimya TED Kolejliler, 13:00 Konya (Ereğli) Ereğli Belediyesi-Vakıfbank, 14:00 Bursa (Nilüfer) Nilüfer Belediyesi-Eczacıbaşı VitrA, 15:00 İstanbul (Burhan Felek) Fenerbahçe-İlbank, 15:00 İstanbul (Yeşilyurt) Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt-Beşiktaş Bahçeşehir Üiversitesi, 16:30 İstanbul (Bahçeköy Orm.Fak.) Sarıyer Belediyesi-Bursa Büyükşehir Belediyesi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.