Sultanlar Fenerbahçe önünde

Sultanlar Fenerbahçe önünde

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün kendi salon ve seyircisi önünde Fenerbahçe Acıbademi konuk ediyor.

Ereğli Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma Saat 13.30’da başlayacak. Uzun bir aradan sonra üst üste aldığı 2 galibiyetle moral bulan Ereğli Belediyespor, Fenerbahçe’yi evine eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar,  bugün Fenerbahçe önünde zorlu bir sınav vereceklerini söyledi. Geçtiğimiz haftalarda aldıkları sonuçlarla birlikte morallerinin yüksek olduğunu ifade eden Onar, “Bu hafta kendi sahamızda ligin güçlü isimlerinden Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. Önemli bir eksikliğimiz bulunmuyor. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bunun için tüm Ereğli’yi ve voleybol severleri Fenerbahçe ile oynayacağımız zorlu maçta yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
1. LİG’DE 6 MAÇLA DEVAM EDİLECEK
Aroma Voleybol Bayanlar Birinci Ligi’ne hafta sonu oynanacak 6 maçla devam edilecek. Ligde bugün ve yarın günü oynanacak karşılaşmaların başlama saatleri ve spor salonları şöyle: Bugün: 13.30 - Ereğli Belediyesi-Fenerbahçe Acıbadem (Ereğli) Yarın: 12.30- Beylikdüzü-Ankaragücü (TVF 50. Yıl) 13.30 - Beşiktaş-Yeşilyurt (Akatlar) 15.00- Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Karşıyaka DYO (TVF 50. Yıl) 17.00 - İller Bankası-Nilüfer Belediyesi (Selim Sırrı Tarcan) 17.30 - Galatasaray-Eczacıbaşı Zentiva (TVF 50. Yıl)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.