Sultanlar Beşiktaş’ı konuk edecek

Sultanlar Beşiktaş’ı konuk edecek

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde ilk beş arasında yer almayı hedefleyen temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün Beşiktaş ile kendi evinde karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta İller Bankası karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan ve evinde kazanmayı unutan yeşil-beyazlılar bugünkü maçta Beşiktaş’ı yenerek şanssızlığına son vermek istiyor. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Kısıtlı ama çok iyi bir kadroya sahibiz. Diğer rakiplerimiz kadar yüksek ücretle transferler yapamadık. İmkanlarımız ölçüsünde yerli ve yabancı oyuncu aldık. İnişli çıkışlı grafik çiziyoruz, belki evimizde kazanamıyoruz ama bu şanssızlığımıza Beşiktaş karşısında son vereceğiz. Hafta boyunca çok iyi hazırlandık. Taraftarlarımızın da desteğiyle Beşiktaş’ı yeneceğimize inanıyorum. Ligi en kötü ihtimalle 5. sırada bitirip, bu sezon ilk kez düzenlenecek olan Balkan şampiyonasını Ereğli’de yapmak istiyoruz. Ereğlili sporseverleri Beşiktaş maçına bekliyoruz. Tribünleri doldurup, takımlarını desteklesinler. Onlara galibiyet hediye edeceğiz” şeklinde görüş bildirdi.
Ereğli Atatürk Spor Salonunda saat 13.30’da başlayacak olan Ereğli Belediyespor-Beşiktaş maçını N. Ermihan ve M. Çoban hakem ikilisi yönetirken, kaybetmeye tahammülü olmayan temsilcimizde eksik bulunmuyor. Ayrıca ligde bugün Ereğli-Beşiktaş maçının yanı sıra birbirinden zorlu 4 karşılaşma daha oynanacak. Lig dün Başkant’te oynanan İller Bankası-Eczacıbaşı VitrA karşılaşması ile başladı. Bugün oynanacak maçlar ile tamamlanacak olan ligde günün programı şöyle: 13.30 Ereğli Belediyesi-Beşiktaş (Konya Ereğli) 14.00 Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Galatasaray Medical Park (Burhan Felek) 15.00 Nilüfer Belediyesi-IBA Kimya TED Kolejliler (Bursa Nilüfer) 15.00 Karşıyaka İZKA İnşaat-Fenerbahçe Acıbadem (İzmir Mavi Şehir) 17.30 Ankaragücü-Dicle Üniversitesi (TVF Başkent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.