Sultanlar Beşiktaş’ı bekliyor

Sultanlar Beşiktaş’ı bekliyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1.Liginde mücadele veren temsilcimiz Ereğli Belediyespor sezonun ikinci yarısının ilk haftasında sahasında Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Devre arası hazırlıklarını Ereğli Kapalı Spor Salonu’nda antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdüren Yeşil-Beyazlılarda moraller yüksek. Sezonun ilk yarısını 14 puanla 7’nci sırada tamamlayan temsilcimiz ikinci yarıda da başarılı bir performans sergileyerek Avrupa kupalarına katılmak istiyor.

Beşiktaş maçının hazırlıklarını eksiksiz bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “İkinci yarının ilk karşılaşmasını kendi sahamızda Beşiktaş ile yapacağız. Takımımızda her hangi bir problem bulunmuyor. Moraller yüksek. Hedefimiz kendi sahamızda ligin güçlü isimlerinden Beşiktaş’ı yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak” diye konuştu. Sezonun ikinci yarısının ilk hafta programı ise şöyle: Ankaragücü-Eczacıbaşı Zentiva (Selim Sırrı Tarcan), Beylikdüzü-Karşıyaka DYO (TVF 50. Yıl), Fenerbahçe Acıbadem-Galatasaray (TVF 50. Yıl), Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-İller Bankası (TVF 50. Yıl), Yeşilyurt-Bursa Nilüfer Belediye (Yeşilyurt), Konya Ereğli Belediye-Beşiktaş (Ereğli)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.