Sultanlar 9. sırada

Sultanlar 9. sırada

2. yarıya iyi bir başlangıç yapamayan ve geçtiğimiz hafta sonu da Galatasaray’a yenilerek kan kaybetmeye devam eden Ereğli Belediyespor ligde 9. sırada. Temsilcimiz Eczacıbaşı maçının hazırlıklarına başladı

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde Fenerbahçe Acıbadem, 2. devrenin 3. haftasında da (14. hafta) liderliğini korudu. Sarı-lacivertli ekip, 14. haftada sahasında Bursa Nilüfer Belediye’yi 3-0 yenerek 42 puana ulaştı. Aradaki puan farkını iyice açan Fenerbahçe Acıbadem’in, 2. sıradan takipçisi Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile arasında 8 puan bulunuyor. 2009-2010 sezonunda rakipleri karşısında adeta etten bir duvar ören sarı-lacivertli ekip, henüz tek bir yenilgi bile almadı. Ligde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Galatasaray yenilgisi ile kan kaybetmeye devam etti.

Lige bu hafta ev sahibi takımların galibiyeti damgasını vurdu. Konya deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönen Galatasaray dışında, 5 maçı da ev sahibi takım kazandı. Puan tablosunda Vakıfbank Güneş Sigorta 34 puanla 2, Eczacıbaşı Zentiva ise 32 puanla 3. sırada yer alıyor. Avrupa kupası maçları ile TVF tarafından yapımı tamamlanan Başkent Voleybol Salonu’nun açılışı nedeniyle 1 hafta ara verilen ligde, 14. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve 15. hafta maç programı şöyle: 14. hafta sonuçları: Beşiktaş-Karşıyaka DYO (3 - 1) Ankaragücü-Yeşilyurt (3 - 1) Beylikdüzü-İller Bankası (3 - 1) Fenerbahçe Acıbadem-Bursa Nilüfer Belediye (3 - 0) Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Eczacıbaşı Zentiva (3 - 0) Konya Ereğli Belediye-Galatasaray (1 - 3) 15. hafta programı: 10 Şubat Çarşamba: 17:30 Eczacıbaşı Zentiva-Konya Ereğli Belediye (Eczacıbaşı) 13 Şubat Cumartesi: 17:30 İller Bankası-Beşiktaş (Selim Sırrı Tarcan) 13:00 Bursa Nilüfer Belediye-Vakıfbank Güneş Sigorta (Bursa Atatürk) 15:00 Galatasaray-Beylikdüzü (TVF 50. Yıl) 16:00 Karşıyaka DYO-Ankaragücü (İzmir Mavişehir) 14 Şubat Pazar: 17:30 Yeşilyurt-Fenerbahçe Acıbadem (Yeşilyurt)
APİNYAPONG EN İYİLER LİSTESİNDE
Aroma Birinci Voleybol Liglerinde, erkeklerde 5, bayanlarda ise 3. hafta geride kalırken, haftanın en iyi oyuncuları belli oldu. Maç istatistiklerine göre belirlenen listede, 5 oyuncusu birden bulunan Ziraat Bankası’nda, pasör Selçuk Keskin, en iyi servis, en verimli servis ve en iyi pasör olmak üzere 3 dalda birden “en iyi” kategorisine girdi. Haftanın enleri arasından Ereğlispor’dan Wilavan Apinyapong’da yer aldı. Apinyapong haftanın en iyi smaçörü seçildi.
Listede yer alan diğer isimler şöyle: Aroma Erkekler Birinci Ligi En Skorer: Guillermo Falasca (SGK) En İyi Servis Atan: Selçuk Keskin (Ziraat Bankası) En Verimli Servis Atan: Selçuk Keskin (Ziraat Bankası) En İyi Servis Karşılayan: Davitson Da Silva (Maliye Milli Piyango) En Verimli Servis Karşılayan: Sinan Cem Tanık (Halk Bankası) En İyi Smaçör: Guillermo Falasca (SGK) En İyi Smaçör: Peter Platenik (Ziraat Bankası) En Verimli Smaçör: Peter Platenik (Ziraat Bankası) En İyi Blok Yapan: İbahim Akşeker (Galatasaray) En Verimli Blok Yapan: Charles Paul Duarden (Arkas Spor) En İyi Pasör: Selçuk Keskin (Ziraat Bankası)
Aroma Bayanlar Birinci Ligi: En Skorer: Ivana Djerisilo (Galatasaray) En İyi Servis Atan: Ivana Djerisilo (Galatasaray) En Verimli Servis Atan: Nihal Çalışkan (Nilüfer Belediye) En İyi Servis Karşılayan: Natalia Hanikoğlu (Eczacıbaşı Zentiva) En Verimli Servis Karşılayan: Yağmur Koçyiğit (Beşiktaş) En İyi Smaçör: Wilavan Apinyapong (Ereğli Belediye) En İyi Smaçör: Ekaterina Gamova (Fenerbahçe Acıbadem) En Verimli Smaçör: Alessya Safronova (İller Bankası) En İyi Blok Yapan: Natasa Krsmanovic (Galatasaray) En Verimli Blok Yapan: Natalya Korobkova (Karşıyaka DYO) En İyi Pasör: Naz Aydemir (Fenerbahçe Acıbadem)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.