Sultanlar 8. sıraya yükseldi

Sultanlar 8. sıraya yükseldi

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu evinde ağırladığı Karşıyaka DYOyu 3-1 mağlup ederek 3 sıra birden tırmandı.

Lig’de 10. hafta maçları tamamlanırken, Fenerbahçe Acıbadem yenilgisiz liderliğini sürdürüyor. Fenerbahçe Acıbadem, ligde ilk devrenin bitimine 1 hafta kala konuk olduğu Beşiktaş’ı 3-0 yenerek zirvedeki yerini iyice sağlama aldı. Sarı-lacivertli ekibin ardından 2. sırada yer alan Eczacıbaşı Zentiva ve 3. sıradaki Vakıfbank Güneş Sigorta da haftayı 3-0’lık galibiyetlerle kapatarak yerlerini korudular.  

Öte yandan Konya Ereğli Belediyesi, sahasında Karşıyaka DYO’yu 3-1 yenerek 11. sıradan 8’inciliğe yükseldi. Antrenör Barbaros Çelenk’in istifası sonrasında Ali Oktay’ın ellerine teslim edilen Ankaragücü ise bu hafta İller Bankası’na 3-2 yenilmesine rağmen 1 basamak yükselerek 9. sıraya yerleşti.
Hafta sonu Beylikdüzü ile zorlu bir sınava çıkacak olan temsilcimiz hazırlıklarına ara vermeden başladı. Karşıyaka maçının 6 puanlık bir maç olduğunu ve bunu kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar” Bizim açımızdan önemli bir maçtı. Kazanmamız gerekiyordu. Yabancı oyuncularımızın da takıma katılmasıyla güçlü rakibimizi Ereğli’de 3-1 mağlup ettik. Alınan bu galibiyetle ligdeki konumumuz değişti. Önümüzde şimdi Beylikdüzü maçı var. Bu maçı kazanıp devre arasına moralli girmek istiyoruz” diye konuştu.
Ligde 10. hafta maçlarında alınan sonuçlar, ile 11. ve ilk devrenin son hafta maç programı şöyle: 10. hafta sonuçları: İller Bankası-Ankaragücü (3 - 2) Eczacıbaşı Zentiva-Nilüfer Belediye (3 - 0) Beşiktaş-Fenerbahçe Acıbadem (0 - 3) Beylikdüzü-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (0 - 3) Galatasaray-Yeşilyurt (3 - 0)Ereğli Belediyesi-Karşıyaka DYO (3 - 1). 11. hafta programı: 25 Aralık Cuma: 17:30 Fenerbahçe Acıbadem-İller Bankası (TVF 50. Yıl) 26 Aralık Cumartesi: 17:30 Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Beşiktaş (TVF 50. Yıl) 27 Aralık Pazar: 13:00 Ankaragücü-Galatasaray (Selim Sırrı Tarcan) 17:30 Yeşilyurt-Eczacıbaşı Zentiva (Yeşilyurt) 16:00 Karşıyaka DYO-Nilüfer Belediye (İzmir Mavişehir) 13:30 Ereğli Belediye-Beylikdüzü (Konya Ereğli)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.