Sultanlar 8. sıraya yükseldi

Sultanlar 8. sıraya yükseldi

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Liginde 6. hafta, tek maç dışında tamamlanırken, Fenerbahçe Acıbademin lider olduğu puan tablosunda ilk 3 sıradaki isimler değişmedi.

Fenerbahçe Acıbadem, bu hafta sahasında Karşıyaka DYO’yu 3-0 yenerek, 18 puanla yenilgisiz liderliğinin sürdürdü. Eczacıbaşı Zentiva, Beşiktaş karşısında 3-0 galip geldi ve 14 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Geçen haftanın üçüncüsü Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ise sahasında Ankaragücü’nü 3-1 yenerek, bu hafta da Eczacıbaşı Zentiva’nın takipçisi oldu.

Bu haftanın sürpriz sonucu Ankara’dan geldi. Sahasında Galatasaray’ı konuk eden İller Bankası, maçtan 3-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ilk setini geride bitiren İller Bankası, 2. sette yakaladığı ivmeyi maçın sonuna kadar sürdürdü. Sinem ve Meryem’in bloklarıyla Valeska ve Djera’nın hücumlarına geçit vermeyen, hızlı hücumlarla üst üste sayılar bulan Ankara ekibi, 20-25, 25-19, 25-19 ve 25-23’lük setlerle 3-1 galip gelmeyi başardı. Karşılaşmada ayrıca İller Bankası pasörü Tuğçe’nin art arda servis atışlarından bulduğu sayılar alkış aldı.
Bu arada domuz gribi nedeniyle 6 oyuncusu raporlu olan Bursa Nilüfer Belediyesi’nin, Beylikdüzü ile yapacağı 6. hafta müsabakası Voleybol Federasyonu tarafından ertelendi. Bu maçın tarihi henüz açıklanmadı. Ligde 6. haftada alınan sonuçlar ve 7. hafta maçlarının programı şöyle: İller Bankası-Galatasaray (3 - 1) Beşiktaş-Eczacıbaşı Zentiva (0 - 3) Fenerbahçe Acıbadem-Karşıyaka DYO (3 - 0) Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Ankaragücü (3 - 1) Ereğli Belediyesi-Yeşilyurt (3 - 1) 7. Hafta programı: 25 Kasım Çarşamba: 16:30 Eczacıbaşı Zentiva-İller Bankası (Eczacıbaşı) 26 Kasım Perşembe: 19:00 Fenerbahçe Acıbadem-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (TVF 50. Yıl) 29 Kasım Pazar: 14:00 Ankaragücü-Konya Ereğli Belediye (Selim Sırrı Tarcan) 17:30 Bursa Nilüfer Belediye-Beşiktaş (Nilüfer) 16:00 Karşıyaka DYO-Galatasaray (İzmir Mavi Şehir) 3 Aralık Perşembe: 17:30 Yeşilyurt-Beylikdüzü (Yeşilyurt)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.