Süleyman Seba Feriköy'deki Aile Kabristanına Defnedilecek

Süleyman Seba Feriköy'deki Aile Kabristanına Defnedilecek

Tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın cenazesi aile kabristanına defnedilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Dolmabahçe...

Tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın cenazesi aile kabristanına defnedilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Dolmabahçe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Seba'nın Feriköy'deki aile kabristanına defnedileceğini açıkladı.

Seba'nın ölüm haberini alan Beşiktaş yöneticileri ve spor dünyasından bir çok isim, Amerikan Hastanesi'ne akın etti. Üzerinde Beşiktaş forması bulunan bazı taraftarlar da yöneticilerden gelecek açıklamaları merakla bekledi.

Seba'nın ölümüyle ilgili açıklamalar şöyle; Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil: "Türk sporuna malolmuş bir başkandı, örnek bir spor adamıydı her şeyden evvel. Süleyman abi bir ekoldü. Son zamanlardaki hastalığı sırasında gerçekten çok acılar çektiğini ben biliyorum. Ancak Süleyman abinin hayatta kalıp nefes alıp vermesi bile gerçekten tüm sevenleri için çok önemli bir hadiseymiş. bunu şuanda çok daha iyi anladım. Mekanı cennet olsun. Dolmabahçe Camii'nde cenaze namazı yapılıp, Feriköy'deki aile kabristanına defnedilecek."

"SPOR ADAMLARININ SÜLEYMAN SEBA'YI ÖRNEK ALMASI LAZIM"

Mustafa Sarıgül: "Nezaketiyle, zerafetiyle Türk spor yaşamında önemli anıları bırakan büyük bir çınarı, büyük bir ağabeyi bugün hakkın rahmetine uğurluyoruz. Süleyman Seba ismi hepimiz için son derece önemli bir isim. Süleyman Seba için bir çok şeyler söylenebilir ama ben bir başka cepheden bakmak istiyorum, Türkiye'de 657 sayılı Devlet Personel Yasası'na göre devlet memurluğu yapan, devlet memurluğu yapmanın ötesinde hiçbir çalışması olmayan ama Türkiye'de ekonomik durumu yeteri kadar müsait olmayan insanların da son derece iyi bir yönetici olduğunu ispatlayan gerçekten çok değerli bir isim. Beşiktaş Kulübü'ne kazandırmış olduğu sportif başarıların yanında Beşiktaş Kulübü'ne diğer spor kulüplerimize örnek olabilecek ölçüler içerisinde kazandırmış olduğu emlaklar, kazandırmış olduğu katma değerler, kazandırmış olduğu gayrı menkuller bugün Beşiktaş'ı ayakta tutmaktadır. Spor kulüplerinde yöneticilik yapan, yöneticilik yapmayı düşünen bütün spor adamlarının Süleyman Seba'yı örnek alması lazım. Süleyman Seba, yoktan var eden bir isimdi. Gerçekten Beşiktaş kulübümüzü çok önemli noktalara taşıdı."

"ONDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİK"

Eski Beşiktaşlı futbolcu Recep Çetin: "Beşiktaş'ın başı sağolsun. Beşiktaş çok büyük bir babasını kaybetti. Yaklaşık 12 sene beraberdik. Biz ondan çok şey öğrendik. Bana göre Beşiktaş için hayatını feda etti. Belki de Beşiktaş için evlenmedi bile. Beşiktaşlıların başı sağolsun. Umarım öbür tarafta mutlu olur, bu sene de Beşiktaş şampiyon olur. Başımız sağ olsun." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.