Şükran’da proje  hızla devam ediyor

Şükran’da proje hızla devam ediyor

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanlığı’nın misafiri oldu.

MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman’ın başkanlığındaki Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nın konuğu olan Başkan Kavuş, Meram’da yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Haftalık Olağan yönetim Kurulu Toplantısı’nda Başkan Kavuş’u ağırladıklarını belirten MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, kendilerini kırmayıp geldikleri için Başkan Kavuş’a teşekkür etti. Meram’ın Konya’nın incisi olduğunu kaydeden Başkan Yaman, “İlçemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor, gelişiyor. Başkanımız Mustafa Kavuş’un yaptığı çalışmaları da aynı zamanda partimizin Meram Meclis Üyesi olmam nedeniyle yakından takip ediyor ve biliyorum. Bu anlamda gerçekten Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İlçemiz şehrimizin en zor bölgesi. Hem tarım alanlarıyla hem sit alanlarıyla belediyecilik yapmanın zor olduğu bir ilçe. Ancak Sayın Başkanımız buna rağmen gayret ve samimiyetle ilçemize değer katacak çalışmalar yürütüyor” ifadelerini kullandı.

MERAM GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Meram’da yapılan yatırımlar ve projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Kavuş, Meram’ın önemli sorunlarına çözüm ürettiklerini söyledi. İlçenin altyapı ve üstyapı yatırımlarının yanında sosyal alanlarına da dokunmaya gayret ettiklerini dile getiren Başkan Kavuş, şu bilgileri verdi: “İlçemiz için değer üretmeye çalışıyor her alana dokunuyoruz. Geçtiğimiz günlerde Down Sendromlu bireylerimizin faydalanabileceği, şahsen de oldukça önemsediğim DOSD Meram projemizi tamamladık ve şehrimizin hizmetine sunduk. Yine ilçemizin önemli kentsel dönüşüm çalışmalarından Şükran Mahallesi’ndeki projemiz hızla devam ediyor. Etap etap ilerlenen bölgede inşallah etabın birini yıl bitmeden tamamlayacağız. Gelecek yılın yaz aylarında da diğer bir etabı tamamlamayı planlıyoruz. Diğer etapları da hızlı bir şekilde bitireceğiz. Yine Larende Caddesi’ndeki artık atıl ve kullanılamaz hale gelen dükkanları da biliyorsunuz dönüştürüyoruz. Oradaki dükkanlar Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan yeni dükkanlar faaliyete geçilince yıkılacak ve oradaki Selçuklu’dan kalma surlar yeniden ihya edilecek. Böylece bölgedeki tarihi dokuyu ayağa kaldırmış olacağız. Bölgedeki esnafımız da daha konforlu bir ticari alana kavuş olacak. Yeni dükkanları Büyükşehir Belediyemiz inşallah 1 aya kadar bitirmeyi planlıyor.”

İLÇE SAKİNLERİNİN İSTEKLERİNE ÖNEM VERİYORUZ

İlçe sakinlerinin istek ve taleplerine göre hareket ettiklerini dile getiren Başkan Kavuş, “Her mahallemizin her bölgemizin isteği farklı olabiliyor. Buna göre hareket ediyor ve istişareler sonucunda ortaya çıkan projelerimizi uygulamaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla, “Bizim Meramımız” için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. Konuşmaların ardından ilçedeki sorun ve çözüm önerileriyle ilgili istişarelerde bulunulurken, program MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman’ın Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a hediye takdimiyle sona erdi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.