Sufkad Yönetiminden Kaymakam Gözen’e Ziyaret

Sufkad Yönetiminden Kaymakam Gözen’e Ziyaret

Geçtiğimiz aylarda kurulan Sungurlu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (SUFKAD) yöneticileri Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen’i ziyaret etti.SUFKAD Başkanı Orhan Özhazinedar, Başkan Yardımcısı Serkan...

Geçtiğimiz aylarda kurulan Sungurlu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (SUFKAD) yöneticileri Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen’i ziyaret etti.

SUFKAD Başkanı Orhan Özhazinedar, Başkan Yardımcısı Serkan Şansever, yönetim kurulu üyeleri Cahit Emrali ve Sefa Özhazinedar, Kaymakam Gözen’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Dernek Başkanı Orhan Özhazinedar, dernek tarafından planlanan ‘’Sungurlu ve Doğa’’ temalı fotoğraf yarışması hakkında Kaymakam Gözen’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Mitat Gözen de, "Dernek çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Sungurlu adına güzel çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz ve güzel projeleriniz var. Biz sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Yarışma ile ilgili gerekli çalışmalara başlayalım ve en kısa sürede faaliyete geçirelim. Başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.