SÜ öğretim üyeleri anıldı

SÜ öğretim üyeleri anıldı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümü tarafından düzenlenen 35. Yıl Jeoloji Sempozyumu'nda, önceki yıllarda yaşamlarını yitiren SÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ahmet Ayhan, Prof. Dr

 
SÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Kurt, Halil Cin Konferans Salonu'nda gerçekleşen sempozyumda, amaçlarının, uzun yıllar boyunca büyük bir emek gösteren ve geçmiş yıllarda yaşamlarını kaybeden bölüm hocalarını anmak ve jeolojik konular hakkında bilgi vermek olduğunu söyledi. 
Programda anılan hocaların birçok eser bırakarak, ölümsüz olduklarını bildiren Kurt, programa katılanlara teşekkür etti. 
SÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Bilir ise, jeoloji mühendisliğinin mühendislik disiplinlerinin en temeli olduğunu belirtti. 
Jeoloji mühendisliğinin fiziki alt yapısıyla ve güçlü eğitim kadrosuyla üniversitenin en önemli birimlerinden biri olduğunu dile getiren Bilir, ''Bu etkinliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sempozyumun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' dedi. 
Programda yaşamını yitiren öğretim üyelerinin eşlerine ve etkinliğe katılan diğer öğretim üyelerine plaket verildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.