Stresli günler başladı

Stresli günler başladı

2011-2012 sezonunu üst sıralarda tamamlayan Konyasporda yeni sezon yol haritasının çizilmesi için kollar sıvandı.

2011-2012 sezonunu üst sıralarda tamamlayan Konyaspor’da yeni sezon yol haritasının çizilmesi için kollar sıvandı. Yeşil-beyazlı yönetimi ekonomik anlamda sıkıntılı günler bekliyor.

Konyaspor’da hareketli günler, dün akşam gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısıyla başladı. Ligde ekonomik yönden sıkıntılı bir dönem geçiren ve Süper ligin kapısından dönen yeşil-beyazlı yönetimin toplantısından önemli kararların çıkması bekleniyor. Bunların arasında, olağanüstü genel kurul, teknik direktör ve transfer konularıyla ekonomik sorunlar yer almakta.

Alınan bilgilere göre, sezonun son haftalarında yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle bazı yöneticilerin görevi bırakma niyetinde oldukları, bu nedenle de yönetimi yeniden oluşturma adına olağanüstü genel kurulun kaçınılmaz olduğu ileri sürüldü. Yöneticilerin, teknik direktör konusunda da iki’ye ayrıldıkları öğrenildi.

Öte yandan, Konyaspor’un play-off yarı finalinde iki maçta da yenerek eleyen Kasımpaşa’nın finalde Adanaspor’u yenerek Süper lige yükselmesi de yeşil-beyazlı kulüp içini teselli oldu.

GOLLERDE 12 İMZA

Konyaspor’un bu sezon attığı 35 golde 12 futbolcunun imzası bulunmakta. Buna göre, Kartal’ın lig boyunca kaydettiği 35 golün 5’ini defans oyuncuları, 9’unu orta saha ve 18’ini ise forvet oyuncuları kaydetti. 3 golü ise rakip futbolcular kendi kalelerini gönderdi. Marcin Robak’ın 8 golle en golcü, Recep’in ise 7 golle ikinci sırada yer aldığı Konyaspor’da, defans ve orta sahanın en golcü isimleri ise, 3’er golle Erdinç ve Gökhan Emreciksin oldu.

Ligin ilk 4 haftasında gol atma başarısını gösteremeyen Konyaspor, en farklı galibiyetini ise, ligin son haftasında lider Elazığspor’u 4-1 yenerek elde etti. Kartallar, Kasımpaşa ve Adanaspor’a ise aynı sonuçla 3-1 mağlup olarak en farklı yenilgisini aldı.

KONYASPOR U19 İDDİALI

Konyaspor’un içinde bulunduğu 2011-2012 sezonu U19 Türkiye Şampiyonası final maçları 2-3 haziran tarihlerinde Yalova’da oynanacak. Yeşil-beyazlı ekibin rakipleri Aydın Sağlıkspor, İstanbul Esenlerspor ve Orduspor olacak. Afyonkarahisar Grup Merkezi’nde İstanbul Esenlerspor, Eskişehir Grup Merkezi’nde Konyaspor, Kütahya  Grup Merkezi’nde Aydın Sağlıkspor ve Sivas  Grup Merkezi’nde de Orduspor grup birincisi olarak finallere katılmaya hak kazandı.1 Haziran’da Yalova’da yapılacak kura çekimi ile eşleşmeler belirlenecek. 2 Haziran 2012 tarihinde yarı final, 3 Haziran 2012 tarihinde ise final müsabakaları tek maç eleme usulü oynanacak. U19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 3-6 Mayıs 2012 tarihlerinde 73 ilden 136 takımın katılımıyla 24 grup merkezinde oynanmış ve 24 takım 2. Kademe’de mücadele etme hakkı kazanmıştı. 2. Kademe müsabakaları ise 4 grup merkezinde 24 takımın katılımıyla 16-19 Mayıs 2012 tarihlerinde oynanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum