Statspor zirvede doludizgin

Statspor zirvede doludizgin

1. Amatör Kümede 10 hafta heyecanı dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Gruplarda zirve ekipleri kazanmaya devam ederken ateş hattındaki takımlar zor günler geçirmeye devam ediyor.

Dün 3 Nolu Saha’da oynanan A Grubu maçlarında büyük heyecan yaşandı. Kırmızı kartlar deyim yerinde ise havada uçuştu ve takımların verdiği kıyasıya mücadele önümüzdeki haftalara taşındı.

A Grubu maçında zirvede bulunan Statspor, Selçukspor ile karşı karşıya geldi. 3 kırmızı kartın çıktığı maçta 1-0geriye düşen lider Stat, maçı 3-2 kazanmaya başardı ve 10. hafta sonunda puanını 28’e çıkardı ev en yakın takipçisi Akşehir’in önünde açık ara liderliğini sürdürdü. Önemli karşılaşmayı kazanmak ev zirveye doğru ilerlemek isteyen Selçukspor ise 12 puanda kaldı.
A Grubu’na dahil bir diğer karşılaşmada ise Yeni Meramspor ile Yolspor karşı karşıya geldi. Zorlu hafta öncesinde 11 puanla 7. sırada bulunan Yeni Meramspor, 9 puanla düşme hattından uzaklaşmak isteyen Yolspor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı ve puanını 14’e çıkartarak rahat bir nefes aldı. 9 puanda kalan Yolspor’da ise tam moraller bozulurken düşme tehlikesini hissetmeye başladı. Maçta 1-0 öne geçmeyi başaran Yolspor, üstünlüğünü korumakta başarılı olamadı ve arka arkaya yediği gollerle maçtan boynu bükük ayrıldı.

STATSPOR: 3 SELÇUKSPOR: 2
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Yasin Duran, Sevgi Kara, Elvan Öztürk.
STATSPOR: Yasin, Anıl (Metin), Mehmet, Mustafa, Enver, Yasin Uluçay, İbrahim, Abidin, Ramazan (Mustafa Akman), Mustafa Uluharman, Onur (Hüseyin).
SELÇUKSPOR: Ekrem, Bahri (Erdem), Mehmet Yıldırım (Yasin), Ali, Ahmet, Mehmet Tavukçu, Hakkı, Recep, Mehmet Yıldırım, Suat, Sadettin.
GOLLER: Dk 39, 45 Abidin, Dk 48 Mustafa Uluharman (Statspor) Dk 14, 56 Hakkı (Selçukspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk 65 Mustafa Uluharman (Statspor), Dk 72 Mehmet Tavukçu Dk 82 Mehmet Yıldırım (Selçukspor).

YENİ MERAMSPOR: 4 YOLSPOR: 2
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Yasin Şahin, Ahmet Çetiner, Ahmet Acar.
YENİ MERAMSPOR: Hüseyin, Ahmet, Ercan, Mustafa Kara, Sabit, Adnan, Mustafa Çelmeli, Muttalip, Gökhan Seher (Hasan), Gökhan Kıraç, Kemal.
YOLSPOR: Mustafa, Oğuzhan, Nurettin, Abdullah, Hüseyin, Edip, Hasan, Ziya, Fatih, Uğur, Buğra.
GOLLER: Dk 30 kemal Dk 37-90 Mustafa Çelmeli Dk 49 Adnan (Yeni Meramspor), Dk 5 Hasan Hüseyin Dk 44 Uğur (Yolspor).
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.