Start verildi

Start verildi

Konya Anadolu Selçukspor’da 2014-2015 sezonu start aldı. Yeşil beyazlılar öğleden sonra tesislerde bir araya gelirken, akşam saatlerinde ise sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdiler.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor yeni sezon çalışmalarına dün itibari ile start verdi.

İLK ÇALIŞMA YAPILDI

Yeşil beyazlılar dün öğleden sonra Kayacık Spor Tesisleri’nde bir araya geldi. Saat 14:00’de kampa giriş yapan oyuncular saat 17:30 da ise sezonun ilk antrenmanını gerçekleşti. Teknik direktör Zafer Turan gözetiminde yapılan çalışma düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından gruplar halinde kros yapan oyuncular 1 saatlik çalışmanın ardından sezonun ilk antrenmanını tamamladılar.

YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN

Konya Anadolu Selçukspor’da menajer Mesut Erçetin yeni bir sezona başlamanın sevincini yaşadıklarını belirtirken, “2014-2015 sezonuna bu antrenman ile başladık .İnşallah hem bizim hem de ligdeki diğer takımlar adına kazasız belasız sakatlıksız bir yıl olur. Bunun gayreti içinde olacağız. İnşallah istediğimiz gibi bir sezon olur.”

TRANSFER SÜRECEK

Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Mesut Erçetin çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Bildiğiniz gibi kadromuzu güçlü isimlerle takviye ettik. Bu yıl biraz daha hedefin içinde yer alan bir takım oluşturma gayretindeyiz. Umarım da öle olur. Transferler devam edecek. 1 golcü oyuncu ve 1 kanat oyuncusunu daha kadromuza katmanın planlarını yapıyoruz. Bu transferler de kısa bir zaman içerisinde gerçekleşecek.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.