Stadyum krizi çözüldü

Stadyum krizi çözüldü

Spor Toto 2. Lig’de 30. hafta maçları hafta sonu oynanacak. Anadolu Selçukluspor’un Çankırıspor ile oynayacağı maçın stadyumunun değiştirilmesi ile ilgili talep reddedilirken, maçın Çankırı’da oynanmasına karar verildi.

Anadolu Selçukluspor’un ligin 30. haftasında konuk olacağı Çankırıspor’da yönetim sahada yapılacak çalışmalar nedeniyle karşılaşmanın İstanbul’da oynanmasını talep etti. Ancak çalışmaların ertelenmesi ile birlikte tekrardan karşılaşmanın Çankırı’da oynanması kararı verildi.

GÜNGÖREN’DE OYNANMASI İSTENDİ

Alınan bilgilere göre Çankırıspor yönetimi önceki gün sahanın yeni sezona yetişmesi için yapılacak tadilat çalışmaları nedeniyle maçın başka bir stadyumda oynanmasını istedi. Bu noktada TFF’ye başvuran Çankırıspor’un talebi Konya Anadolu Selçukluspor’a da ulaştırılmıştı. Ancak yeşil beyazlı temsilcimiz ise maçın İstanbul’da oynamasına karşı çıkarak, Çankırı’da oynanaması durumunda tercihlerinin Ankara olduğunu iletti.

ALTERNATİF ANKARA’YDI

Edinilen bilgilere göre yeşil beyazlı temsilcimiz maçın Çankırı’da başka bir stadyuma yada en kötü ihtimalle Ankara’ya alınması taraftarıydı. Kulüp yetkilileri Polatlı veya Ostim’de maçın oynanmasının kendileri için sakınca yaratmadığını belirtirken, İstanbul talebinin kendilerince reddedildiğini belirttiler. Bu red kararı ardından ise Ankara’da bir stadyum aranmaya başlanmıştı.

“SAHAMIZDA OYNAMAK İSTERİZ”

Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali, konuyla ilgili olarak Merhaba Spor Servisi’ne özel açıklamalarda bulunurken, “Sahamızın zemin, tartan pist ve tribünleri ile alakalı yenileme yapılacak. Bu nedenle de maçın başka bir stadyumda oynanmasını istedik. İstanbul Güngören için başvuruda bulunduk. Elbette bizde sahamızda bu maçı oynamak isteriz. Bu bizim için bir avantaj olurdu ancak tadilat işlemlerinin de yeni sezon başlamadan bitmesi gerekiyor. Neyse ki çalışmaları gelecek haftaya erteledik ve maç sahamızda oynanacak. Zorlu bir maç olacak ve sahamızda Anadolu Selçukluspor’u konuk edecek olmak bizim için daha iyi.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN merhababer.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.