Sporun hizmetindeyiz

Sporun hizmetindeyiz

Taekwondo ve Halter Federasyonu Başkanlarının tekrar görevlerine seçilmelerini kutlamak için ziyaret ettiğini söyleyen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Rektör Gökbel: Onların başarıları, bizim de başarımız

Federasyon başkanlığı seçimlerinin ardından tekrar delegelerin desteğini alarak görevlerini sürdürme başarısı gösteren Taekwondo Federasyonu Başkanı Yrd.Doç.Dr.Metin Şahin ve Halter Federasyonu Başkanı Doç.Dr.Hasan Akkuş’u Ankara’da makamlarında ziyaret eden Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hakkı Gökbel, Türk sporuna hizmet etmek için hazır olduklarını söyledi.

310.jpg
Üniversite olarak Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nu Fakülte’ye dönüştürmek istediklerine dikkat çeken Prof.Dr.Hakkı Gökbel, “Böylece hem daha fazla bölüm açılacak, hem de kapasitemiz daha da büyüyecek. Bilimle spor, ayrılmaz bir bütün aslında. Hayatımın yaklaşık 20 yılını ‘Spor Fizyolog’u olarak geçirmiş biriyim. Bu nedenle sporun hep içinde oldum” dedi.

320.jpg
Taekwondo ve Halter Federasyonu Başkanlarının tekrar görevlerine seçilmelerini kutlamak için ziyaret ettiğini ifade eden Rektör Gökbel, “Onların başarıları, bizim de başarımız” diye konuştu.

330.jpg
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hakkı Gökbel’in kendilerini ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Metin Şahin, şunları söyledi:
“Ben, Selçuk Üniversitesi mensubu olmaktan büyük onur duyuyorum. Rektörümüz, bilimin sporun ayrılmaz bir parçası olduğunu bilen bir insan. Taekwondo’nun Londra Olimpiyatları’ndaki büyük başarısında Rektörümüzün de desteği vardır. Selçuk Üniversitesi sadece bugünler için değil geleceğe de katkı yapacak yatırımlar yapıyor. Türk sporuna desteklerinden ötürü Sayın Gökbel’e teşekkür ediyorum.”

340.jpg
Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş ise Selçuk Üniversitesi’nde bir olimpik proje yapmak istediklerini söyleyerek, sözlerine şöyle devam etti: “Halter ve Taekwondo, üniversite bünyesinde bilimsel destekle çalışmalarını sürdürecek. Her türlü imkanımız mevcut. Yapılacak yeni tesisler ve Sayın Rektörümüz ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın da destekleriyle Uluslar arası Spor Üniversitesi kimliği de kazanabiliriz.”
Rektör Hakkı Gökbel, olimpik projeye destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Ziyarette ayrıca, Taeekwondo Federasyonu Koordinatörü Ramazan Erçin ile Uluslar arası İlişkiler Sorumlusu Ali Sağırkaya ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin de hazır bulundu. Gökbel ayrıca, birer Mevlana Araştırmaları Enstitüsü tarafından hazırlanan ‘Gönle Yolculuk’ adlı kitap ile ebru işlemeli tablo hediye etti.
SPOR SERVİSİ

320.20130118151807.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.