Spor Tesisleri Gün Sayıyor

Spor Tesisleri Gün Sayıyor

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Ömertepesi’nde yapımları gerçekleştirilen Spor Kompleksi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatlarında sona gelindi.İnşaat çalışmaları tamamlanan...

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Ömertepesi’nde yapımları gerçekleştirilen Spor Kompleksi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatlarında sona gelindi.

İnşaat çalışmaları tamamlanan tesisler, elektrik trafolarının proje onayının ardından hizmete girecek. İnşaatların bittiğini ve elektrik verilmesini beklediklerini ifade eden Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, "Devletimiz vatandaşına sahip çıkıyor. Bunun bir göstergesi olarak da bize bir fırsat verdiler. Bizlerde bu fırsatla bu işlerimizi yaptık" dedi.

“ARTIK SÖZ SPORCULARIMIZDA”

Devletin sporcusunu önemsediğini de kaydeden Özdemir, "Bunları yapmak bizlere nasip oldu. Hem sayın Valimiz hem de sayın Milletvekilimiz de bile bu konuda desteklerini verdiler. Bu spor yatırımları sporcuya verilen değerin bir göstergesidir. Bundan sonra söylenecek söz sporcularımızdadır. Bu yatırımlar Bartın’ımıza, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Yatırımlar şu an tamamen faaliyete hazır durumda. Elektrik işleri bittiğinde de faaliyete geçireceğiz. Elektrik işlerinin halledilmesi içinde yoğun çaba gösteriyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.