Spor sevgisi başka bir şey

Spor sevgisi başka bir şey

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz ile Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, TSYD'de 3. kez başkanlığa seçilen Recep Çınar ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başarı diledi

TSYD Konya Şubesi'nde 3. kez başkanlığa seçilen Gazetemiz Spor Müdürü Recep Çınar'a “hayırlı olsun” ziyaretleri sürüyor. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz ile Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Çınar'ı ziyaret ederek yeni dönemde kendisine başarı dileğinde bulundular.  Torku Konyaspor'un hem futbol hem de basketboldaki temsilcilerinin iç sahadaki maçlarını kaçırmamaya özen gösteren Darılmaz, yıllardır Konya'da yaşadığını, artık kendisini tamamen bir Konyalı gibi gördüğü belirterek, "Ben sporun her branşını seven bir kişiyim. Özellikle yönetici konumunda bulunan diğer arkadaşlarımız da bu şehrin takımlarına destek olmalı. Bu sezon Torku Konyaspor’un bir-iki maçı hariç tüm karşılaşmaları yerinde izledim. Yeni yapılan stadyumla birlikte taraftarlarımızın gösterdiği ilgi ve alaka takdire şayan" dedi.

200.20150320163718.jpg

HERKES DESTEK OLMALI

Konya'nın geleceği parlak şehirlerin başında geldiğini, spor branşlarında da önemli başarılara imza atması için A'dan Z'ye kurum ve kuruluşun destek olmasının gerektiğini söyleyen Darılmaz, "Hem futbol hem de Basketbol'da en üst ligde olmanın avantajını kullanırken keyfini de çıkartmalıyız. Her iki takıma da destek olmalıyız. Bu takımlarımız sayesinde diğer takımları izleme şansımız var. Bu yıl ki taraftar desteği çok önemli. Demek ki Konya'mızda böyle bir potansiyel var. Takımımız da taraftarın bu büyük desteğine karşılık vermesi lazım" diye konuştu. Darılmaz,

KONYA'YI SEVENİ BİZ DE SEVERİZ

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizlerin sadece spor yazarlarına değil, Konya’nın bütün insanlarına hizmetinizi ve desteğinizi biliyoruz. Konya'yı seven Konya insanlarını ve Konyaspor'u sevenleri bizlerde seviyoruz. Bizler sizi dışarıdan birisi olarak değil, kendimizden biri olarak görüyoruz. Bugüne kadar  Konya'ya ve insanına verdiğiniz hizmet, gösterdiğiniz destek için de Konyalılar adına teşekkür ediyorum" dedi. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, TSYD Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Eser, Tolga Durmaz, Murat Dönmez ve H.Avni Uğur'da hazır bulundu.

210.20150320163812.jpg

AHMET ŞAN: HAYIRLI OLSUN

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'da TSYD Konya Şubesi Başkanlığına 3. defa seçilen Merhaba Gazetesi Spor Müdürü Recep Çınar'ı ziyaret ederek, yeni dönemde kendisine başarı diledi. Şan, Konya'nın güçlü bir spor basını olduğunu, özellikle TSYD Konya şubesi'nin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, Konya'nın spor şehri olması noktasında önemli bir misyon sahibi olduğunu vurguladı.  AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, milletvekili seçilmesi halinde Konya'nın hem sanayi de hem de spor da Ankara'daki temsilcisi olacağını vurguladı.

SPOR SERVİSİ  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.