Sp Genel Başkan Yardımcısı Tongüç: Akarsu Ve Göller Özele Devredilecek

Sp Genel Başkan Yardımcısı Tongüç: Akarsu Ve Göller Özele Devredilecek

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, 2014 yılında şehirlerin su isale hatlarının özelleştirileceğini belirterek, “Akarsu ve göller özele devredilecek.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, 2014 yılında şehirlerin su isale hatlarının özelleştirileceğini belirterek, “Akarsu ve göller özele devredilecek.” dedi.

SP Bursa Osmangazi ilçe başkanlığı genişletilmiş ilçe divan toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirdi. Toplantıya konuşmacı olarak Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç de katıldı. Tongüç, Türkiye’nin tarım ve hayvancılık başta olmak üzere bu sektörlere bağlı sanayisinin her gün zam haberleriyle çöküntü yaşadığını belirtti. Tongüç, şöyle konuştu: “Türkiye 7’den 70’e bütün ihtiyaç maddelerini ithal eder hale geldi. Kuru fasulye ve patates aldı başını gidiyor. Bir tarım ülkesi olan ve imkanları kendi kendine rahatça yetebilecek Türkiye’de bugün birçok alanda kriz yaşıyoruz. Türkiye’nin önümüzdeki yıl ödeyeceği 52 katrilyon faize baktığımızda ne kadar büyük bir felakete doğru adım adım gittiğimizi görüyoruz. IMF’e borç bittiyse bu faiz neyin parası oluyor.”

ASIL HEDEF TÜRKİYE

Hükümetin Suriye politikasını eleştiren Tongüç, “Herkes şunu bilmelidir ki Suriye’nin parçalanması Türkiye’nin değil, Büyük Ortadoğu Projesi'nin planlayıcılarına hizmet edecek olanların işine yarayacaktır. AK Parti iktidarı başta Suriye olmak üzere Ortadoğu’da gelişen süreci iyi okuyamamıştır. Batının Suriye halkına özgürlük getireceğini söylemek en basit ifadesi ile gaflettir.” ifadelerini kullandı.

İlyas Tongüç, 2014 yılında şehirlerin su isale hatlarının özelleştirileceğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: “Akarsu ve göller özele devredilecek. 2014 seçimlerinde Milli Görüş gelmediği takdirde bunları göreceksiniz. Şimdi önümüzde tarihi bir fırsat var. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için bütün gücümüzle çalışacağız. Kapı, kapı dolaşıp gerçekleri milletimizle paylaşacağız.” CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.