Sözünü tuttu: Et ile Erdoğan'ı çizdi

Sözünü tuttu: Et ile Erdoğan'ı çizdi

Referandum öncesi kıymayla "EVET" yazan Karataş Kasabı işletmecisi Ömer Karataş, "Sandıktan evet çıkarsa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmini portreleyeceğim" demişti. Karataş etten çizdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresiyle sözünü tuttu.

Karataş kasabı işletmecisi Ömer Karataş, referandum öncesi kıymayla yazdığı evet yazısıyla vatandaşın dikkatini çekmişti. "Sandıktan Evet çıkarsa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini portreleyeceğim" diye söz veren Karataş, sözünde durdu ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini portreledi.

Daha önce 2 kilo kuşbaşı ve 1 kilo yağla yazdığı "EVET" ile   Anayasa değişikliği referandumuna destek verdiğini açıklayan kasap Karataş, şimdi ise yaptığı bu anlamlı çalışma ile  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'e olan sevgisini göstermeyi amaçladığını bildirdi.

Karataş, 3 saat süren bir çalışma ile portreyi tamamladığını belirterEk, "Referandumdan önce sandıktan Evet çıkarsa  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini portreleyeceğim demiştim. Seçim sonuçlandı vatandaşlar portreyi ne zaman yapacağımı soruyordu, işlerimizin yoğunluğundan dolayı anca vakit bulabildik. Ben kasabım sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgimi mesleğim ve sanatımı birleştirerek elimden geldiği kadar göstermek istedim' ifadelerini kullandı.

ALİ İBİLEME

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum