Sözcü'nün Osmanlı düşmanlığı

Sözcü'nün Osmanlı düşmanlığı

İstanbul'a yapılacak 3. Boğaz Köprüsü'ne "Yavuz Sultan Selim" isminin verilmesi kimi çevreleri rahatsız etti. Osmanlı'yı kötülemek isteyenler hep birlikte kampanya yürütüyorlar

İstanbul'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla önemli bir projeye start verildi. İstanbul Boğazı üzerine yapılacak olan 3. Köprünün temeli Besmele ve Dualar eşliğinde atıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni yapılacak olan köprünün isminin "Yavuz Sultan Selim" olacağını açıkladı. Bu açıklamanın hemen ardından kimi çevreler sosyal medyada hemen eleştirilere başladı. Bir çok tarihçi Yavuz Sultan Selim'in söz konusu eylemleri asla gerçekleştirmediğini belirtse de malum çevre karalamaya devam ediyor.

Cihan padişahı Yavuz Sultan Selim'e çirkin ve gerçek dışı iftiraları atmaya devam ediyorlar. Bugün de bazı medya organları karalama kampanyasına girişti. İçlerindeki Osmanlı düşmanlığını kustular. Halifelik yapmış olan Yavuz Sultan Selim'e insafsızca saldırdılar. Cihan padişahının isminin 3. Köprüye verilmesi sözcüye dert oldu. Laiklik elden gitti diye manşetinden duyurup 'Osmanlı'nın Temeli Atıldı' 'Türkiye Cumhuriyeti'nin Ruhuna El Fatiha' başlıkları ile manşetinden duyurdu.

Habervaktim.com

sozcu2.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum