Söz sırası oyuncularda

Söz sırası oyuncularda

Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi Gaziantep Büyükşehir maçı öncesi oyunculara şampiyonluk priminin arttığı müjdesini verdi. Sarı-mavili ekipte Gaziantep hazırlıkları da sürüyor

Torku Selçuk Üniversitesi’nde yönetim kurulu şampiyonluk yolunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor. Yarın başlayacak olan TB2L Play-Off Yarı Final serisinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi şampiyonluğa kenetlendi. Önceki gün antrenmanı ziyaret edip takıma tatlı ikramında bulunan yöneticiler, zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçları ile ilgili beklentilerini anlattılar. Kulüp Başkanı Yunus Derebağ’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Baykan, İbrahim Çınar ve Ali Arıkoğlu ile Hukuk İşleri Sorumlusu Av. Bahadır Dilek ve Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır’dan oluşan heyet ayrıca daha önce açıklanan şampiyonluk primini de arttırdı. Başkan Derebağ, “Cumartesi günü taraftarımızla bütünleşeceğiz. Takımımız da beklentileri sahaya yansıtacak ve inşallah turu geçip Beko Basketbol Ligi’ne yükseleceğiz. Tüm Konya’dan destek bekliyoruz” diye konuştu.  

Başarılı bir sezon geçirmekte olan ve normal sezonu lider olarak bitiren temsilcimiz çeyrek final serisinde de 1-0 geriye düşmesine rağmen Akhisar Belediyesi’ni 2-1 ile saf dışı bırakmış ve Beko Basketbol Ligi yolundaki son engel olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni beklemeye koyulmuştu. Hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde yönetim kurulu da boş durmuyor. Bir taraftan cumartesi günü oynanacak olan maçta Torku Arena’nın tamamen dolması için taraftar organizasyonları yapan sarı-mavili ekibin yöneticileri diğer taraftan da teknik kadro ve oyuncuların moral motivasyonunu üst düzeyde tutmak adına gayret sarf ediyor. Gaziantep Büyükşehir karşısında saha avantajını kullanmaya çalışacaklarını belirten Torku Selçuk Üniversitesi Ahmet Kandemir, yarı final serisi ile ilgili olarak şöyle konuştu: "Ligde iki defa oynamış ve kaybetmiştik. Ancak tabii ki Play-Off’ların havası farklı olacak. Biz takım olarak çok iyi savunma yapmaya başladık. Artık eskisi gibi fazla hücum ribaundu da vermiyoruz. Onlar dışarıyı riske ederek oynuyor, bu bakımdan dış atışlarımızın isabeti çok önemli olabilir.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.