Sorumlular hesap versin!

Sorumlular hesap versin!

İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, "Konya Büyükşehir Belediyesi'ni borç batağına sokanlar muhakkak bunun hesabını vermelidir” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Hastanesi'nin satışına ilişkin İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu'ndan açıklama geldi. Hastane satışının birçok olumsuzluğa sebep olacağını aktaran Tozoğlu, “Belediye iştiraki Konya Büyükşehir Hastanesi ciddi anlamda zarar ettiği iddiası ile satışa çıkarılırken hastane çalışanlarında işlerini kaybetme endişesi hakim olmuş durumda. Bu mesele ciddi ve hassastır. Konya Büyükşehir Belediyesi'ni borç batağına sokanlar muhakkak bunun hesabını vermelidir” şeklinde konuştu.

KONYA'NIN SORUNLARIYLA İLGİLENSİN

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'in Konya sorunlarını kenarı bırakıp işsizlik ile ilgili açıklama yapmasının yanlış olduğuna da değinen Tozoğlu, “Yılların Büyükşehir hastanesi satılıyorken kendisine bunu dert etmeyen iktidar partisinin Konya Milletvekili işsizlik sorunu olmadığını, işverenlerin işçi bulamadıklarını, çalışanların iş beğenmediğini ifade etmiş. Kendisine tavsiyemiz haftanın belli günlerinde AK Parti teşkilatında iş arayan vatandaşları kabul etmesidir. Dilerse o toplantıya işçi arayıp bulamayan işverenleri de davet edebilir. Böylelikle şehrimiz için hayırlı bir hizmet yapmış olur. İşte o zaman kendisi de görebilir şehirde işsizlik sorunu var mı, yok mu?” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum