Sönmez: Beni Koruyan Himaye Eden Şehitlerime Minnet Ve Şükranlarımı Sunuyorum

Sönmez: Beni Koruyan Himaye Eden Şehitlerime Minnet Ve Şükranlarımı Sunuyorum

Sarıkamış Dayanışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Sarıkamış deniz şehitlerini anma törenleri için geldiği Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kendisine yapılan saldırı hakkında açıklamada bulundu. Sönmez konuşmasında "Ben, beni...

Sarıkamış Dayanışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Sarıkamış deniz şehitlerini anma törenleri için geldiği Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kendisine yapılan saldırı hakkında açıklamada bulundu. Sönmez konuşmasında "Ben, beni koruyan, himaye eden şehitlerime minnet ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Sarıkamış deniz şehitlerini anma törenleri için Ereğli'ye gelen Sarıkamış Dayanışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, tören öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sönmez, 24 Ağustos tarihinde Sarıkamış önceki dönem Belediye Başkanı İlhan Özbilen'in silahlı saldırısından şehitlerin yüzü suyu hürmetine kurtulduğunu söyledi. Sönmez, "İşin ilginç olan yönü; şu anda 'Sarıkamış deniz şehitlerini anma töreninde bulunuyoruz. Geçen yıl bu tören sırasında yanımda bulunan Sarıkamış Belediye Başkanı'nın 24 Ağustos'ta ani bir saldırısına uğradım. Bir kişisel husumet, 3. kez belediye başkanı olamaması nedeniyle olan bir husumetle 4 kurşun attı. 2 tanesi vücuduma geldi. Allah'a bin şükür şehitlerin yüzü hürmetine hiç bir sakatlığım kalmadı. Gördüğünüz gibi her türlü Sarıkamış şehitleri aktivitelerine katılıyorum. Ameliyatlarıma devam ediyorum. Geçirdiğim kaza ve kurtulmam bir mucizedir. Ama sakat kalmaktan kurtulmam ayrı bir mucizedir. Ben, beni koruyan, himaye eden şehitlerime minnet ve şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.