Sona 3 haftaya geldik, daha sabırlı olmalıyız

Sona 3 haftaya geldik, daha sabırlı olmalıyız

Özdemir: Sonuç alma anlamında gerekli sabrı göstermek zorundayız.

Özdemir: Sonuç alma anlamında gerekli sabrı göstermek zorundayız. Tabi ki burada önemli olan baskıyı fazla yaşamamak. Kalan 3 hafta var ve biz bu 3 haftayı da en iyi şekilde geçmek istiyoruz

 

Zor bir haftayı geride bıraktıklarını, aldıkları galibiyetle zorlu maçlar öncesinde büyük moral bulduklarını  söyleyen Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, gelinen noktada oyuncuların sezon başından bu yana bir an olsun bırakmadıkları birlikteliğin, disiplinin ve hedefe ulaşma arzusunun etkili olduğunu belirtti ve kalan 3 haftayı en iyi şekilde tamamlamak istediklerini bildirdi. 

“Zor bir haftayı geride bıraktık” sözleriyle değerlendirmesine başlayan  Osman Özdemir, “Ligin boyu kısaldıkça ve maç sayısı azaldıkça özellikle böyle hedefte olduğunuz zaman haftaların yoğun geçtiğini sürekli olarak ifade ettik. Bununla birlikte biz bir takım zorlukları beraberinde yaşıyoruz. Ama işi bu noktaya getirdikten sonra sonuç alma anlamında gerekli sabrı göstermek zorundayız. Tabi ki burada önemli olan baskıyı fazla yaşamamak. Gaziantep deplasmanından alınan galibiyetin bu yolda çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kalan 3 hafta var ve biz bu 3 haftayı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Adanaspor A.Ş. maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, “Rakibimizin ligin başlangıcı ile bugün geldiği nokta arasında bayağı bir farklılık var. Özellikle son haftalarda ilk 6'ya girme anlamında iyi hamleler yaptılar. Oyuncu anlamında zengin ve derin bir kadroya sahipler. Bunu da iyi değerlendiriyorlar. Tabi ki bu onlar için moral anlamında büyük bir avantaj. Bizimde dezavantajımız özellikle iç sahada oynadığımız son 3 maçta galibiyet alamıyoruz. Bunu kırma açısından da önemli bir maç diye düşünüyorum. İnşallah düşündüğümüz gibi kazanacağımız bir maç olur. Ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Daha önce oynadığımız maçların biraz daha üzerinde oynamamız gerekiyor. İnşallah bunu başarırız” diye konuştu. 

Kadro derinliğinin olmadığı şeklinde eleştirilerin sezon başından beri olduğunu ancak kendisinin hiçbir dönem kesinlikle böyle birşey kullanmadığını da sözlerine ekleyen Özdemir, “Bu konuda hiçbir mazeret göstermedik. Böyle eksiklikler yaşadığımız haftalarda görev verdiğimiz arkadaşlarda takımımıza en iyi şekilde hizmet ettiler. Onun için bunu önemli bir sorun olarak görmüyorum. Futbol bir performans oyunu. Başlarken bugünkü düşüncelerle başlanmadı. Ama lig ilerledikçe çizilen istikrarlı bir tablo var. Oyuncuların performansları pozitif. Onun için bunun adını koymak çok zor. Şu an için gelinen nokta olumlu ise bu takımın gösterdiği performans adına yaşananların gerçeğin kendisi olduğunu söylememiz yanlış olmaz” diyerek sözlerini tamamladı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Pazar günü, ligde ilk 6 mücadelesi veren Adanaspor’u konuk edecek olan Konyaspor’da hazırlıklar başladı. Yeşil-beyazlı takımın antrenmanları, bugünden itibaren basına ve taraftarlara kapatılacak.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından bir gün izin yapan Kartallar, Salı günü öğleden sonra yeniden topbaşı yaptılar. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanına izinli olan Marcin Robak dışında tüm oyuncular katıldı.

Serbest koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 15 dakikalık koşu çalışmasıyla devam etti. Daha sonra top tekniğine dayalı pas çalışması yapan yeşil-beyazlı’lar antrenmanı 15 dakikalık koşunun ardından açma-germe hareketleriyle tamamladı. 

KONYASPOR KAPANIYOR

Ligde son kritik üç haftaya giren Konyaspor’da yönetim kurulu, teknik adamların isteği doğrultusunda bazı kararlar aldı.. Buna göre, Kartallar’ın antrenmanları hafta sonuna kadar bugünden itibaren basına ve taraftarlara kapatılacak. Dahası, antrenmanlara basın mensupları ve taraftarlar alınmayacak. Alınan bilgilere göre, Adanaspor maçına kadar teknik-taktik antrenmanların yanısıra motivasyon çalışmalarına da ağırlık verilecek. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, yönetim futbolcularla bir araya gelerek toplu halde veya bire bir görüşmeler yapacak. Konyaspor’da, sarı kart cezalısı Perez ve Selim dışında eksik yok. Bu futbolcuların yerine muhtemelen Kere ve Abdülkadir Bardakçı görev yapacak. . 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.