Son perde!

Son perde!

Konya Torku Selçuk Üniversitesi’nde Anadolu Efes maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililerin hedefi ilk yarıya güzel bir veda gerçekleştirmek.

Beko Basketbol Lig’inde ilk yarı bu hafta oynanacak maçlar ile tamamlanacak. Sarı mavili temsilcimiz Konya Torku Selçuk Üniversitesi bu hafta sahasında Anadolu Efes’i ağırlayacak.

HEDEF GALİBİYET

Sarı mavili temsilcimizde bu maçın hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ediyor. Selçuk Üniversitesi’nde Aziz Bekir yönetiminde yapılan antrenmanlara tüm oyuncular katılırken, çalışmaların güzel bir havada geçtiği ifade edildi. Mersin BŞB maçında ortaya iyi bir performans koyan oyuncular ligin ilk yarısının son haftasında da ellerinden geleni yaparak sahalarından galibiyet ile ayrılmak istedikleri ifade edildi.

“KAZANMAK İSTİYORUZ”

Selçuk Kartalları’nda Basın Sözcüsü Tunahan Turhan oldukça zorlu bir maça çıkacaklarını bildiklerini belirterek, “Bizim adımıza önemli bir karşılaşma. Uzun süredir kazanamıyoruz. Takımımız geçtiğimiz hafta iyi bir performans ortaya koymuştu. Bunu bu maçta da devam ettirerek bir sürpriz gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum. ”dedi.

DERRİCK LOW KONYA’DA

Sarı mavililerin son transferi Derick Low Konya’ya geldi. Oyuncunun önceki gün Konya’da olması beklenirken vize işlemleri sonrasında uçağı kaçırması nedeniyle Konya’ya gelişi 1 gün uzadı. Oyuncunun hazır bulunması durumunda Anadolu Efes maçında parkede yer alması beklenmekte. Bu arada süresiz kadro dışı kalan Orçun Okkalı ise yeni takımı ile anlaştı. Oyuncu ikinci yarıda Socar Petkim takımında forma giyecek.

KİM “YOLCU” OLACAK?

Derick Low’un takıma katılması ile birlikte 5 yabancıya ulaşan sarı mavililerde bir isim ise Anadolu Efes maçında tribünde yer alacak. Tribüne gidecek isim henüz netlik kazanmazken en büyün aday Sean Williams. Ayrıca devre arasında Sean’ın takımdan ayrılmasının da gündeme gelebileceği ifade edilmekte. Aziz Bekir’in raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak ismin beklenmedik bir isim olabileceği de ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.